Projekt "ŽUĆO"

Autor maverick, Studeni 19, 2021, 08:41:14 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gremlin

Mani se čamaca, vreme je za kulene, slaninu, šunke...hvataj se "proizvodnje"...

:stripii:

pajdo77

Gledam na njuškalu ponuda u Osijeku pimus 17 lux 20 500 kuna,to valjda Ikica prodaje te također Hunter 535,čamac u dolasku, 22 500 kuna odprilike,valjda prodaje neki zastupnik,pojma nemam. Ajd pa će onaj tko odluči kupiti čamac bar moći vidjeti uživo šta kupuje...ako to ne bude kao i do sada,plati pa se nadaj najboljem. Ne znam zašto nema neki salon,uđeš,obiđeš čamac pa ako ti se svidi platiš i taj isti tjeraš kući a ne izložit uzorak a ti onda opet kupuješ pa šta te zapadne

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Suhomesnato jedem vrlo vrlo rijetko.. :stripii: Pajdo, čamci se cekaju i po pola godine od narudžbe...kako koji i gdje...smola je kod nas u maloprodajama otisla na 60 kuna plus dvadesetak kuna ucvrscivac...Žuca je odlicna investicija, kao da sam ulozio u bitcoin  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Od ovog pocinjemo...ova strana je "bolja"...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ima par puknuca na podu gdje je ulazila voda...daske u duplom bas tu zavrsavaju i strunile su

maverick

Isprobavam kako radi Paint Striper na ovim temperaturama...blago receno nikako...na antialgin skoro da nista...

maverick

Podmetač za motor je bas dotrajao...posebnim alatom je pazljivo odstranjen

hranki

maverick

Moram te opiti jedan  dan pa poceti pregovore za motor  :stripii:

maverick

Ne znam koji me vrag uopce terao da ovo radim. Isprobao onaj striper za skidanje boje na zutoj boji i paf...vise nista nije isto kao prije. Žuca koje znam skoro petanaestak godina nije cijeli zivot bio žut :eek: Malo je reci da sam šokiran...Pa Kralj je bio Bijel...o leb te....odmoricu se koji dan od projekta i razmisliti o promjeni naslova.. :stripii:

upload images

Gremlin

Citat: pajdo77  u Studeni 20, 2021, 15:13:49 POSLIJEPODNE
Gledam na njuškalu ponuda u Osijeku pimus 17 lux 20 500 kuna,to valjda Ikica prodaje te također Hunter 535,čamac u dolasku, 22 500 kuna odprilike,valjda prodaje neki zastupnik,pojma nemam. Ajd pa će onaj tko odluči kupiti čamac bar moći vidjeti uživo šta kupuje...ako to ne bude kao i do sada,plati pa se nadaj najboljem. Ne znam zašto nema neki salon,uđeš,obiđeš čamac pa ako ti se svidi platiš i taj isti tjeraš kući a ne izložit uzorak a ti onda opet kupuješ pa šta te zapadne

To nema više ngde ni u Srbiji...salon sa izložbenim čamcima je bio poslenji put 1973. godine kad je pokojni otac kupio "Kvarnerplastikinu" pasaru P-500. Sećam se kao juče kad smo je gledali u salonu.

Sada dođeš kod "proizvođača", vidiš nečiji (polu) završen čamac u radionici, a onda naručiš, daš kaparu i prekrstiš se šta ćeš da dobiješ, i koliko će da kasni isporuka.

Hiperprodukcija čini svoje...a niko ne bi zaposlio još radnika, proširio proizvoddnju...samo otimaj pare.

Citat: maverick  u Studeni 20, 2021, 16:12:27 POSLIJEPODNE
Suhomesnato jedem vrlo vrlo rijetko.. :stripii:

Slavonac sa softverskom greškom

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

pajdo77

Da je moj takav ko žućo ja bi sam sebi spomenik za života digo,moj je gotov,nema tu te smole.

maverick

Dovezi ga tu pored i zvace se PROJEKT DVA ŽUĆE  :stripii:
Inace nisam Slavonac, ali toliko dugo tu zivim da se osjecam kao da jesam. Samo na zadnjem updatu su poremetili postavke u segmentu sport i prehrana  :stripii:

hranki

Alkohol je prošlost.ozbiljne teme su na redu :hello2: :stripii:

Gremlin

Citat: maverick  u Studeni 20, 2021, 19:49:30 POSLIJEPODNE
Inace nisam Slavonac, ali toliko dugo tu zivim da se osjecam kao da jesam. Samo na zadnjem updatu su poremetili postavke u segmentu sport i prehrana  :stripii:

Moraš na local default reset :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Ja nisam ni blizu, ali sam Slavonac po ubeđenju... :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Volim sve od svinje, sa naglaskom na kulen i šunku.

:occasion14: