ALUMINIUM SPORTFISHER

Autor miha, Prosinac 15, 2021, 22:04:49 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

.... pogledajte malo i poslušajte...

retfala

Uzivao sam gledajuci ove mlade i pametne ljude..bravo decki.

pajdo77

Ovaj ko da je nećak od Srećka Šoića. Qurac ga razumijem šta priča. Treba mi minuta da prevedem na Hrvatski književni jezik.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Imaju viziju i očito imaju i zatvorenu financijsku konstrukciju s nekim investitorom...To je ozbiljna priča i uz ponešto marketinga ako finalni proizvod bude odličan mogu vrlo brzo izaci i na neka veca trzista...Mislim da u nautici ima dosta prostora pogotovo u tom višem rangu nego ovom koji mi konzumiramo...sve u svemu lijepo ih je vidjeti...Sad to što pričaju o aluminiju...kvaliteti...odnosima s drugim materijalima..ne smunjam da je točno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Sa uživanjem sam pogledao video, promakao mi je iako pratim Miju na You Tube-u već dugo...

Jako ozbiljna priča, jako ozbiljan brod.
Njih dvojica su se baš "našli" - pogodili, razumeju se, znaju šta hoće i sasvim sam siguran da će to i ostvariti, jer to jako žele.

Mijo je jako ozbiljan ribolovac, a tu je i Alen koji je još bolji.

Rekoh Retfali neki dan da bih baš voleo da za života odem na jedan Big Game fishing u Hrvatsku, i poslao mu link baš na Efishent...

Pa taman da sačekam novi brod,

:occasion14:

alexdja

Citat: pajdo77  u Prosinac 16, 2021, 02:10:35 PRIJEPODNE
Ovaj ko da je nećak od Srećka Šoića. Qurac ga razumijem šta priča. Treba mi minuta da prevedem na Hrvatski književni jezik.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk
Baš sam se pitao odakle ovo "piroćansko" TJ...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Gremlin

Možda je Istranin sa Piroćanskim korenima :stripii:
U svakom slučaju jako je simpatičan, i video klipovi sa morskog ribolova su mu za 10.

Nadam se da ću imati prilike da vam pišem sa ribolova kod Mije kad brod bude završen.

Gogica

Jako simpa likovi, bas sa gustom pogledam kad objave neki video. Brod se cini brutalna prica, nadam se da ce uspjeti i da ce se aluminij pokazat na moru kao top prica.
Mislim da nema teorije da ne odem u 2022 na par dana u posjetu, nadam se da ce bit novi brod da me provoza  :icon_biggrin:

miha

No

:notworthy: :notworthy:

Ne mogu se odlučiti da li mi je bolji početak sredina ili kraj videa.

:notworthy: :notworthy:

Gremlin

Ultra ozbiljna priča...jedva čekam sledeći video...
Brod će da ode na 400,000+ Eura kad dođe sve što treba...

DIDAPATAK

Citat: retfala  u Prosinac 15, 2021, 23:07:43 POSLIJEPODNE
Uzivao sam gledajuci ove mlade i pametne ljude..bravo decki.

.. :icon_thumright:
..zdravlja im i sreće.. :hi: :ok: :notworthy:..
.. :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick