Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

I ja htjedoh pitati kako nije crvenu ugradio  :stripii:

Stepa

Crvena mi je za ženu,plava za prijatelja, zelena za ljuavnicu  :mt1032:
Ostale tri još neznam  :uf:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

feco

Pozdrav svima  :hi:

Stepa cestitam svom snagom, to je idealan camac  :ok: Nego....sad sam procitao da AluBel vise ne radi camce. Tko je onda sada aktuelan alu-varilac  camaca ?
BRZO I BEZ VEZE

Stepa

Više nemaš samo gradnje, promijenili su zakon o samo gradnji.
Sad se sa ministarstvom pokreće proces izgradnje a to više nije isplativo(koliko ja znam) :Bok:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ima neki momak iz Os...tu na forumu je nedavno bio okacen njegov čamac...ima AluVu...imaju još neki momci iz Vk...imaju oni decki iz SB...sad tko radi na samogradnju...to je ono tipa plus 1000 eura..i neznam sta sve ne. A ovi ostali imaju onako...za mene više manje previsoke cijene s obzirom na cijenu repromaterijala. I tu je još opcija Srbija...nesto u tipu majstora Kempija...to mi je nekako najurednije i najkvalitetnije u odnosu na cijenu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Proslu zimu sam uzeo u Švedskoj Linder Sportsman 400 , sa prikolicom  u jako dobrom stanju , koristena par puta, Honda 15Ks , sonar, ima na sebi dodatne opreme za cca 1500 Eura, izasao me do registracije (čamac i prikolica registrirani) 4500Eura.
U planu mi je da prodam Hondu i da kupim sa ele startom i automatskim trimom.

https://www.dropbox.com/t/N1gXTnjMAhS2C6tz
Living your dreams, do not dream the life