Tiger Shark by Zorro

Autor maverick, Siječanj 24, 2023, 17:51:30 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Novi igrač na vodi od ove sezone. Momak s puno želja.. :stripii: Odlican i zdrav čamac...skoro nova yamaha...Stage 1 gotov...kad otopili ide stage 2...Uglavnom uvijek se radujem novom Sharku na našim vodama ..Valjda će on okaciti koju sliku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zorro

Evo ga.  :headbang:   Vidio sam na forumu da tko god ima sharka i da ga je Maverick radio lovi ribu pa i ja uletio :hello2:

Zorro

Evo još fotki da vidite na čemu će Maverick djecu odškolovati :stripii:

hranki

Jel toonaj što smo ga dizali na prikolicu :ok:

maverick

Ne...s tog smo skinuli motor i stavili na ovaj  :ok:  Ovo je jedan od ocuvanijih Sharkova na kojim sam nesto čačkao... :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: hranki  u Siječanj 24, 2023, 21:52:20 POSLIJEPODNEJel toonaj što smo ga dizali na prikolicu :ok:
Jel te jos bole ledja? :stripii:

Ljep kompletic, treba to sad samo puno koristit
Ponekad se uhvatim kako maštam o šarku i toj kabinici.

Nekad zlata vrijedi a nekad samo smeta.

Mozda padnem u iskusenje sad kad Darko bude svog jeftino prodavao
Audentes fortuna iuvat

Zorro

Gospon Hranki i sinovi su podmetnuli leđa i bez njih bi misija ostala nedovršena.
Maverick sa 70kg žive vage nije bas za tezak manualni rad.
Hranki sa 0.12 tona po slobodnoj procjeni odrađuje posao i hvala mu na tome. :icon_salut:

hranki

maverick

Momci...ja sam momak za duge izlete a ne za hubu momente  :stripii:  Inače...sto se tiče sharka...ne znam...ja sam ga bas volio...I danas kad odem na Dravu i pogledam svog bivseg dodje mi da nazovem Ćavu i poteram ga u urac sto sam mu ga prodao  :stripii: ...stvarno lijepih momenata sam dozivio u njemu...Prije su bila neka drukcija vremena...nije bilo love za skaknje svaki dan po 100 km...ta prva spavanja...expedicije na Dunav...pamtim svaku kao da je bila danas...Nadam se da ce i Zorro proziviti bar dio svega toga....vec ovih dana kad ozdravi počecemo vjezbati najbolje poze  :stripii:  :stripii:  :stripii:

pajdo77

Kako se kreću cijene šarka sada na tržištu? Jasno mi je da tu utječe na cjenu stanje čamca kao i kako se dva dogovore ali onako u nekim okvirima? Prijatelj ima neki šark u planu,nemam pojma o nautici kao ni ja pa da ne bi bilo iznenađenja. Dakle čamac očuvan,mažen,pažen al bez nekih unutarnjih preinaka,dakle tvornički.

Zorro

Danas se otvara Sljemenska staza. Mario je jako nestrpljiv da zaplovimo Sharkom pa smo se odlučili na skijaški pohod  :pirate:
Hotel je preskup za nas sirotinju pa lonac sarme u kabinu i udri  :toothy9:

Zorro

Pajdo 77.
Pratio sam godinu dana cijene Sharkova. Čamac u dobrom stanju 19-25000kn
Bude tu raznih kombinacija.
Odličan motor,loš motor,tenda,od 25000kn do 75000kn ali sve u svemu kada ogoliš čamac bude to kao što sam napisao.
Zanimljiva stvar je da ih je bilo na oglasniku 7 komada. Stajali mjesecima i sada u nazad 20 dana svi prodani.
Prije oar dana se pojavio jedan sa plavom ceradom i Yamahom 30 za 4500€.
Sada me zaustavi čovjek na benzinskoj i pita me jel Shark na prodaju. Ispostavi se da je on kupio taj za 4000€.

pajdo77

Hvala.mene zanima sam čamac bez motora

maverick

Da taj s oglasa je prodan za 4300 mislim...ide taj danas ili sutra po njega...A Pajdo cim otopli bit ce jedan solidan na prodaju pa cu tu staviti oglas...Ima nesto malo posla na njemu ali taman za dušu da vlasnik sam stavi koji vijak na njega  :ok:  A zorro...neznam sta bih rekao...osim da volim sarmu  :stripii: