Tiger Shark by Zorro

Autor maverick, Siječanj 24, 2023, 17:51:30 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ma nije za mene nego prijatelj nešto gleda. On računa nekih 3000 eura šark i jamaha20,meni to nekako malo zvuči. Zbog toga pitam koje su okvirno cjene jer o nautici tj o cjenama nema pojma nit on niti ja.meni je moj johnson i elan i previše na tom potezu od par km gdje se ja muvam,neću ga mjenjat nikada.

Zorro

#16
Sarma je najbolji primjer simbioze biljnog i životinjskog svijeta.  :jede:

3000€ za komplet je malo. Ako se i nađe za te novce mora biti u jako lošem stanju.
Kažem...pratio sam oglase godinu dana i najpovoljniji je bio set shark i tomos 18 za 3500€.
Najskuplji oglasje bio Zagrebački produženi mislim sa 40 ks i puno opreme za 10000€
Ako kolega ne puca isključivo na sharka ima u oglasniku oglas star par dana. Titel 80 5.6m sa kabinom u samogradnji ali upisana u plovidbenu i godinu i pol star Mercury 20 sa 70 sati rada i još tri godine farancije. Taj set je 4400€.   Zaboravio sam napisati da može i odvojena prodaja. S obzirom da je motor skoro nov za čamac me može biti velika cijena.

maverick

Nesto vrijeme, nesto drugi poslovi uglavnom Shark je gotov..upalo je tu opreme i koje treba i koje ne treba..od panela..webasta..koje kakvih rasvjetnih tijela...pumpi...elektro motora..itd itd. Uglavnom nesto smo zaglavili s isporukom baterije pa smo odlučili čamac spustiti a ono sto je ostalo zavrsicemo kad stigne baterija...Strka vamo tamo i uglavnom provuklo se sve to do jucer bez da sam slikao...
Jedan od zanimljivijih likova koji su usli u dvoriste , bar je tako bilo do jucer  :stripii:  Danas ipak nije samo"jedan od" vec svakako najzanimljiviji  :stripii:

Avantura krece u poslijepodnevnim satima...spustamo čamac...u Retfali..i idemo na probnu voznu ...Pripremio je ladan Pelin...mrzlu zero-colu...Kratke instrukcije...krug do Josipovca...provjera sta sve radi...ne radi...
Pošto sam obecao supruzi kino...Vracam se ubrzo na spust da me iskipa i on ce skociti do spusta u Donjem gradu i to je to...
Ne znam kako ali za tu avanturu od par km mu je trebalo pa dobrih 14 sati... :stripii:  uspio je ostaviti čamac na osmom kilometru..pa tako...pišem ovo sve uz njegovo dopuštenje...ali pitaju me ljudi na poslu sto se smijem cijelo jutro...koji mi je... :stripii:  Okacicu koju sliku...prepisku...znam nece se naljuti na mene... :stripii: Nadam se da ce ovu temu i on obogatiti nekom slikom ali ne od sinoc...danas vec s nekog prvog pecanja itd itd  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ja ne mogu to sve opisati rijecima...mene samo muvi kako ga Pajdo nije dohvatio tamo negdje i zrinio ga preko noci  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

I dok sam jucer sve to ubacivao...ozracivao...poskliznem se i padnem iz čamca ...i normalno njemu je to toliko bilo smijesno da je dok se parkirao opizdio autom u hidrant  :stripii:
I nakon svega malo prije dobijem ovakvu poruku...pa sam brze bolje odlucio napisati sve ovo s porukom...ne Zorane...necu biti njezan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kao da sam znao da ne zovem jučer  :uf:  :occasion14:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Mornar Popaj

Sve je dobro kad se dobro svrši
A uspomene na putešestvije su neprocjenjive.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

nekinho

Pa ovo nema cijenu  :stripii:
Svaka čast  :hi:
_________________________________________
Budimo ljudi! Nije teško. I majmunima je uspjelo!

pajdo77

Nisam ja baš pohvatao konce. Jel riknio motor? Nestalo goriva? Gdje je čamac trebao završiti umjesto na osmom km?Ponovo na suhom ili na nekom vezu čim je išao njime na spust. Mogu ja ovako još pet dana ako mi netko ne pojasni😂

maverick

Izmedju ostalog...nestalo mu goriva... :stripii:  Vez mu je onaj ispod prokopa...iskreno nisam ga ni pitao kako je stigao do osmog kad je ranije trebao parkirati  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zorro

Evo da se uključim  :baba:
Tko još stavi hidrant na sred travnjaka pred kućom  :stripii:
Odvezli krug od retfalačkog spusta do mosta u Petrijevcima uz pelin i kolu gledajući mlade majke po plažama.
Ostavio Maria i lagano prema vezu.
Kod prokopa zazvoni telefon i kaže šogor da peca na 8.km pa da dođem do njega.
E to je greška  :rofl2:
Spustim se do 8. i nogom mrdnem kanister. PRAZAN
Mahnem mu,okrenem se i lagano uzvodno. 500 m od veza stane motor. Veslo u ruke i veslaj do obale pa uz obalu lagano nazad do 8. Vežem čamac za vrbu pa se kroz nebrojeno komaraca probijem do okretišta gdje me zena dočekala i odvezla nazad do retfale po auto.
Sutrašnje događaje je Mario opisao.
Svakako lijepo iskustvo.
Naučio sam da 15L nije dovoljno za takav poduhvat.

Zorro
Evo i potpune slike oko cjenjkanja. Da ne bude nepoznanica  :evil6:

maverick

Uglavnom...nadam se da ces nas uveseliti jos nekim putopisom... :stripii:  Za vikend se uputi prema Nehaju...ako bude ok vrijeme bit cemo negdje na nekoj plazi... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Sve će to biti jedna zanimljiva uspomena  :stripii:  , ali kad te je već sirota žena došla pokupiti što ti nije donijela 5 litara čorbe i riješena stvar!  :icon_scratch:  :toothy9: