Popravak plastičnog čamca

Autor maverick, Ožujak 31, 2013, 18:16:14 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

šajzika

Audentes fortuna iuvat

ps

Bolje mu stajala ona plava boja :rofl2:

retfala

Pajdo ides kao strela! Jel te sad na Dunavu mozemo ocekivat?

pajdo77

Možete..ako mi opet neko deblo digne čamac pa moram po njega na ušće😂. Znaš Retfala da ja pecam na relaciji željeznički most-prokop. Na Dunavu nisam pecao nikada a bio zadnji puta na Hulovu kad sam imao nekih 14-15 godina. Ne poznam terene,daleko mi je a i skupi su to izleti sa obzirom na cjenu goriva. Zato me ne možeš promašiti na donjodravskim terenima.

maverick

Neki novi momci natržištu rada...Šajzika i Denis.. :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Bit ce to bolje nego novo. Denis se potrudio dok sam ja pio pivo.  :oussama-bin-laden:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Nazalost, danas sam bio pristojniji. Sve smo opravili, Denis se iskazao, pojavio na radnom mjestu i cak me špotao (kao da se njemu radi)

Bio je i Retfala , kaze da smo promasili fudbal? Pokazao soma od 17kg na bucki. Kaze da ga odredjeni ritam aktivira. 

Momci moji , taj "fudbal" je cudna stvar
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Naveliko vi to radite, kad ste tamo da svratim na kavu kad već vi ne zovete  :no:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

šajzika

Citat: Kugla  u Rujan 07, 2023, 18:08:55 POSLIJEPODNENaveliko vi to radite, kad ste tamo da svratim na kavu kad već vi ne zovete  :no:
Druze moj, kakvu kavu Denisova supruga kuha, steta je promasit. Curka na mjestu.
Svaki dan donese kavu i neki kolac. Moras cesce navratit kod susjeda
Audentes fortuna iuvat

Kugla

A zato ne zovete bojite se da ne pojedem sve
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

šajzika

Znaci, krivo mi je sto nisam slikao na par mjesta ostecenja sto je Marijo takorec rukom otkinio tj skinio.
Djeda je na 2 mjesta malo depio camac i to se naravno vidjelo

Marijo me istrpio iako nisam laka osoba, napravili smo sve, cak smo i nosac za stapove od tice namontirali. (Glupan nisam ni to slikao)
Hvala Denisu i Iris, ona mi je bila svjetla tocka cijelog posla.

Sve u svemu, miniwash radi cuda na plastici. Koliko god ja trljao cetkom, vrela voda , sapunica i ispiranje cini cuda.

Na hondi je boja bila losa i otpadala pa je Marijo rekao da i to moramo sredit. Slike idu, kome nije jasno mogu objasniti sta gdje i kako

Eh da, zadnja slika je savjet, opomena ili nemojte biti debili i spustat camac po mraku

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Eo nasao sam sliku Honde prije zahvata
Audentes fortuna iuvat

maverick

To su male kozmetičke promjnene...sve u svemu imas dobar komplet...lijep i ekonomican...A i sta ima veze sto je mrak, kao da se ti bojis mraka  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Šajzika  :ok:  brzo ste to napravili nisam stigao na te silne kolače  :uf:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti