NAUTIKA > Sonari

Lowrance Elite-9 ti2 ili garmin echomap plus 93sv

(1/2) > >>

Gogica:
Pošto nisam neki mag za sonare, dapace mislim da sam tesko tele htio bih nekog pametnijeg da mi pomogne izmedu ova dva uredjaja. Cijena im je ista tako da mi je svejedno sto se tice toga. Trenutno imam lawrance elite 4 i koristio ga par puta ali mi je nekako mali pa ga mijenjam (ako netko hoce kupit ovaj moze se slobodno javit :) )


maverick:
Imao sličnu dvojbu jesenas, uzeo Lowrance jer...vec sam prije imao slične uređaje pa mi  dodje user friendly. Ako nisi upucen u nacine rada mislim da lowrance ima puno jači marketing na youtubu i vrlo lako mozes nauciti vise nego je dovoljno za dobar ribolov. Kasnije sam stavio i point one...to me je vise odusevilo nego sam sonar...Tako da sve preporuke za jedno i drugo pogotovo kad je zimski ribolov u pitanju...

Gogica:
Mislim da sam potencijalno kljucan dio izostavio a to je da sonar dolazi iz Amerike. Vidim da bi sa lowrance-om mogao imat problema zbog geofencinga, iako koliko vidim po netu kazu da taj model to nema. Ne znam da li imam sad u sebi da ga kupim pa da mi pisti geo alarm ili da cekam odgovore customer supporta u nedogled ili dok prodje akcija. I ja sam vise naginjao na lowrance ali izgleda da je garmin preuzeo vodstvo.

maverick:
Nedavno sam čitao da nema geolock, ali nisam se osobno uvjerio u to...Kolika je cijena tamo povoljnija nego ovdje...

Gogica:
600 usd trenutno na akciji. Suluda razlika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju