ženim se skupite mi za štap

Autor zvona, Svibanj 25, 2013, 23:13:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

bit če red a i uezo ga je sam  :idea1:  inače nevolim da moj ribolovni alat nitko ne uzima bez pitanja  :angryfire: daj bože da me nekrene serija lomljavine   :icon_scratch:

mossi

Greys

zvona

danas u 18h stiglo iskupljenje ocuma octana spin 2.70cm 10-35gr večeras idem probat krstit ga.. vidjet če mo..  :icon_thumright:  nedaj BOŽE  da me zadesi sudbina kao s acva spinom

Greys

Ajde reci bratu da se barem dobro iskupio, pohvala za štap, i nek ti je sa srećom.  :icon_thumright:

zvona

hvala greys  :icon_thumright: je je dobro je kupi.. malo je trzo na cjenu kad je vidio al sam ga prelomio  :icon_biggrin:

zvona

kugla hvala.. malo mi je  čudno..nisam navikao na takav štap.kada uhvatim ribu do 40dkg ni ne osjetim da se zakacila.krstio sam ga odmah istu noć,4 štukice i jedan bucov..sve do 50dkg. nisam nikad imao takav stap te akcije.pa mozda zato.ali naviknut cu se  :icon_biggrin:

alexdja

Ako dobro razumem, ne osetiš ribu od pila kile da se zakačila... :icon_scratch:
       Nema više divljeg bučka. :no:

dravski pecaros

Citat: zvona  u Srpanj 11, 2013, 20:58:22
kugla hvala.. malo mi je  čudno..nisam navikao na takav štap.kada uhvatim ribu do 40dkg ni ne osjetim da se zakacila.krstio sam ga odmah istu noć,4 štukice i jedan bucov..sve do 50dkg. nisam nikad imao takav stap te akcije.pa mozda zato.ali naviknut cu se  :icon_biggrin:
na takom stapu i najmanji udarac bi trebo osjetiti..nest si ti pobrko  :icon_scratch:

zvona

Neznam cudno mi je bas..i imam spagu  na masini..a nikada  nisam na  to peco..nije da ne osjetim..ali cudno mi skroz.neznam kako bi ti reko.mozda dok ne naviknem na njega..uvjek sam imo parabolike..a sad osjetim svaki klinac..kad mi se glava vuce po dnu itd..a kad uhvatim ribu..kao da nestizem lupit kontru..neznam kako da objasnim..