Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jura

Uzimaj materijal i pravac Perek, novo je jedino pravo rješenje  :icon_thumleft:

dravski pecaros

ja sam isto da perek radi posto smo svi dali pare da pomognemo kugli a ovo je dupla pomoc i da perek zaradi u ova teska vremena super rjesenje.... :toothy10:

maverick

Nema tu neke zarade, razgovarao sam se Perekom, vise manje bi to bilo besplatno...sanirali bi se troskovi pive  :thumbsup:  i sitnog materijala koji bi bio potrosen  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pozdrav svima!
Evo danas Mačak, Perek i ja išli vidjeti jedan čamac ali kako smo predpostavili prema slikama i kad je Perek sve pregledao nije to to, kut stranica loš i samo jedan potez lijevo desno kad ga zaljuljate voda ulazi preko stranica, i ima još dosta nekih nedostataka koje je Perekovo oko iskusnog majstora vidjelo i odluka je da se to ne uzima iako je imao i lamu za koju je isto tako Perek rekao da nije baš ok i da bi se i nju trebalo raditi. Kako sad stvari stoje Perek će raditi čamac, sa tim da mu ja od početka do kraja pomognem i spustio je cijenu i on na taj način daje svoj doprinos, cijena izrade će biti 750 kuna.Daske i egije će jedan moj prijatelj izrezati i ohoblati i to je njegov doprinos. Naravno pri samom kraju izrade kad idu limići i oni sitni ekserčići kaže još neko osim nas dvojice i sv će biti ok. Sve je to sad onako danas otprilike dogovoreno pa reko red je da vam svima napišem što smo dogovarali, iako uvijek su moguće i neke druge kombinacije, nećemo žuriti, nije ništa o glavu. Svima još jednom HVALA i kad budemo spuštali čamac organizirati će mo neki fiš i kakvu kapljicu.
Pozdrav!

Kugla

Citat: alexdja  u Lipanj 03, 2013, 08:04:59
I moja ćerka kreće u školu na jesen, nekako ne mogu da verujem još... :tongue3:

Neka je sa srećom i da se sin provoza malo u tatinom čamcu pre nego što pođe u školu! :occasion14:
Vrijeme leti prijatelju, samo neka je zdravlja.

Juzba

Moje dvije završavaju, jedna 1. a jedna 2. razred, i obožavaju vožnju čamcem i kupanje na rijeci, to nema cijenu.
Kugla, napravi stabilam čamac da klinci budu sigurni u njemu i da svi uživate  :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

1. MAVERICK 100 Kn
2. R-T          100 Kn
3. RETFALA    100 Kn
4. DARKO       100 Kn
5. TONYC       100 Kn
6. DRAVSKI PECAROS 100 Kn
7. JOVICABOR30    200 kn
8. JURA  100 Kn
9.GRGA    100 Kn
10. alexdja 100 Kn
11.river carp  100 Kn
12.MLB    100 Kn
13. JUZBA 100 Kn-----------UPLATIO NA RACUN
14.TOMMASI 100 Kn--------UPLATIO NA RACUN
15. RETFALAČKI MAČAK 200 Kn
16. TOKTIZ 100 kn
17.  kico    100 Kn
18. sandra
19. marinela 100 Kn
20 grof 100 kn
21. KAWASAKI 50 Kn-------UPLATIO NA RAČUN
22 mossi 100 Kn
23 dus 100 kn
24 GREYS 100---------------UPLATIO NA RACUN
25 MIHA 100----------------UPLATIO NA RACUN
26 stepa 100 kn
27.BOKIOS  100 Kn
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Evo tek sad vidio temu,dajem i ja sto čuna,samo nemoj da kuckaš one limiće i ekserčiće jer nećeš dugo koristiti čamac,povuče vlagu kroz tih milion rupica i onda trulex,kolega curio dravom i naišao na granu,a grana u čamac,sreća da je bio blizu obale,ako već radiš novi u kompletu treba reskirati koju kunu pa koristiti neku siku ili wirtove silikone a nikako ne kucaj limiće....

ZeroCool

Ljudi jel znate da se od ulaska u Evropsku uniju camci nece moci terisati i drzati stalno na vodi, imajte to na umu, kako bi nasli neko bolje i trajno resenje....

maverick

Period prilagodbe EU je 4 i više godina....a do tad ce Kugla zaraditi za pravi brod  :thumbsup:

raso

Sve što se registrira do ulaska u EU, ostaje trajno registrirano bez obzira čim je zaštićeno.

maverick

1. MAVERICK 100 Kn
2. R-T          100 Kn
3. RETFALA    100 Kn
4. DARKO       100 Kn
5. TONYC       100 Kn
6. DRAVSKI PECAROS 100 Kn
7. JOVICABOR30    200 kn
8. JURA  100 Kn
9.GRGA    100 Kn
10. alexdja 100 Kn
11.RIVER CARP  100 Kn
12.MLB    100 Kn
13. JUZBA 100 Kn-----------UPLATIO NA RACUN
14.TOMMASI 100 Kn--------UPLATIO NA RACUN
15. RETFALAČKI MAČAK 200 Kn
16. TOKTIZ 100 kn
17.  kico    100 Kn
18. sandra
19. marinela 100 Kn
20 grof 100 kn
21. KAWASAKI 50 Kn-------UPLATIO NA RAČUN
22 mossi 100 Kn
23 dus 100 kn
24 GREYS 100---------------UPLATIO NA RACUN
25 MIHA 100----------------UPLATIO NA RACUN
26 stepa 100 kn
27.BOKIOS  100 Kn
28. Mudri 100 Kn

ZeroCool

ja sam dobio informacije iz prve ruke da se nece moci, nema u ovom slucaju prilagodbe 4godine jer je po njihovom katran ekoloski neprihvatljiv....ako se vec radi novi camac zasto se onda nebi napravio kako treba

maverick

Ubacis sto kuna u kasicu pa djelis savjete  :thumbsup:

ZeroCool

bi rado ali nisam odavde. a samo dajem nadam se koristan savet jer je i meni u cilju kao i svima vama da kugla bude zadovoljan, ne mislim nista lose.....samo kazem ono sto sam cuo na vama je da odlucite sta i kako cete