Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

tvoje je da navijaš..ništa više.. :toothy12: mi bliži cemo iz prvog reda  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

kad svi udete u camac, bit ce sigurnije na obali.. :kacsint2:

kawasaki

Citat: maverick  u Svibanj 31, 2013, 18:50:56
1. MAVERICK 100 Kn
2. R-T          100 Kn
3. RETFALA    100 Kn
4. DARKO       100 Kn
5. TONYC       100 Kn
6. dravski pecaros 100 Kn
7. jovicabor30    100 kn
8. JURA  100 Kn
9.GRGA    100 Kn
10. alexdja 100 Kn
11.river carp  100 Kn
12.MLB    100 Kn
13. juzba 100 Kn
14.tomamsi 100 Kn
15. RETFALAČKI MAČAK 200 Kn
16. Toktiz  100 kn
17.  kico    100 Kn
kawasaki 50 kn
Brzi od Bolena.

Ivan Borojević

:occasion14: opet sam nazvo covjeka i reko mu da nam fali jos malo love al da cemo sakupit , reko je nema problema sacekace. Ajmo jos to malo, sve se bojim da se ne predomisli, 2500 kn za camac od spera je stvarno povoljno. Dvojica jacih ga ladno nose. Dimenzije su mu duzina je 4.5m., stranice 45 cm, u dnu na zadnjoj glavi je 106 ili 107cm, naprijed je siri u prsima.Ima hrastove egije i obe glave, ima patos,prednju i zadnju palubu. Moje misljenje da je camac ok, nije pozadi previse sirok tako da ga i lama fino gura da ne vuce vodu, a kad bude bilo love ,onda stavit jaci motor. Mozda i neko od forumasa ima neku lamu za kuglu dok se covjek nesnadje. Lame se krecu oko 1500 kn. :thumbsup:

marinela

Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

Darko

ajmo društvo , još 550 kn :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

sandra

KAKO!  :icon_scratch:
JA sam isto za !
  niste me dozivjeli ...250 kn
  dam ja! :pee:

maverick

Jovice idemo u dobrom smjeru....ali isto tako ako ne ispunimo kvotu koju trebamo....dati cemo praviti klasicni cikl...jos dosta prijavljenih nije poslalo novac...dok se kolega ne javi i da racun na koji ce uplatiti...idemo polako pa dokle stignemo...
Mada drago mi je da ima dobrih ljudi koji su spremni jednu nevolju koja nas sve ponekad snadje bar malo uljepsati...ja se dan danas sjecam svog prvog čamca, bio je najmanji a najvise sam ga volio

A S andra izvini sto pitam...jesi li udana  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

haha..nesto muuucas sa slovima :toothy9:
pazi, zena je iza tebe.. :silence:
  da odgovorim na pp..  :toothy9:

maverick

Čim je netko darezljiv tako...odmah muccaaamm  :toothy12: moze na pp  :toothy12:

sandra

pa Marinela isto ulaze, nemoj tako.. :toothy9:
volim ribolov i pesanje..
  i

maverick

Malo mucas i ti... :icon_biggrin: saljem na pp broj racuna  :thumbsup:

maverick

Jedini problem u cijeloj prici sto se Kugla osjeca neugodno.....ne javlja se toliko ni vise na forum...nikako da ga ubjedim da je ovo jedna mala sitnica koja jedino moze uveseliti ovo sranje od zivota...dati malo bjega od svih muka i problema...

Nadalje svi oni koji su me pitali za ziro racun a nisam im poslao neka mi se jave na pp

sandra

ne mucam :toothy9:
samo sam htjela napisati da mislim ici na Ebru :toothy9:

dravski pecaros