Borovik-kapitalci iz potopljene sume

Autor kawasaki, Svibanj 30, 2013, 00:36:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

Slaven

Šokre

kawasaki

Brzi od Bolena.

Šokre

Znam, a dobio je neki dan nekog velikog tamo, tako sam cuo, pa sam mislio da je to taj.

kawasaki

Brzi od Bolena.

pajdo77

Ćuki je najbolje,pecalo ili ne on uživa švrljajući okolo :ok:

kawasaki

e bas to. cuko je inace Borovicki. zivi u kampu.
dobio je boili i najeo se i odma sretan  :ok:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

pajdo77

Jel to bilo neko takmičenje ili pecanje na par dana? Mislim rijetki će doći pecati šarana po mraku,bar oni koje ja poznam.

ČADA

Onda ih malo poznaš.  :rofl2: :stripii:
Ja bio prošle godine 24h pecanja. Prekrasna voda.  :icon_thumright:

kawasaki

Na slici je nas kolega s foruma.  :hi:
Inace zivi par km od jezera tako da on moze skoknit zabacit kad god  :ok:
Brzi od Bolena.

ARip

Pecalo se od petka do nedjelje.
A koji to saranas ne peca sarana po mraku?

pajdo77

Kod mene nitko ne peca šarana po mraku. Doduše to sve stariji ljudi,ne idu na dva-tri dana na vodu nego odu ujuto i u podne su već na ručku da babe ne pojedu obje pileće nogice sa sosom :rofl2:. Kod nas inače mlađi pecaju grabljivice a kada dođeš u godine onda se prebacuju na šarane jer ne mogu tri-četiri sata bacati varalice,ovako spustiš pred sebe dva štapa sa kukuruzom i izvadiš ih kad ideš kući. Nije to kao po nekim jezerima,bajerima i komercijalama gdje je šaranolov teška fizikalija,rokaj sa onom kobrom,raketom i sa još sto onih čuda što šaranaši imaju da nahrane mjesto sa 20 kila bojli 100 metara od obale. Tamo moraš biti u hebačkoj kondiciji,na Dravi ne. Dvije kile kukuruza tjedno i polako a u podne da si kod kuće već umiven i opran iza ušiju jer babe prijete sexom. :baba: