Gdje ga tražit

Autor zvona, Svibanj 31, 2013, 11:45:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma na dravi ce ta crna voda u par dana...mislim da ce na dunavu malo kasnije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Tako je susjed Drava gore opada i nema šanse da se čeka mjesec dana, Rašine prognoze kao i Vakuline  ;D

maverick

Ma raso to piše o Dunavu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

raso

Drava do 5 km i Dunav, uzvodno vrijede druga pravila :beee: :beee: :beee:

raso

TopMix

Pri izrazito velikim vodostajima, kad voda napuni sume i razlive, ja sve manje imam ambicija da ga trazim. Samo pod uslovom da je smudj aktivan, mozda vredi probati sa tehnikama blize povrsini il u srednjem sloju ili u plicacima, ako ih uopste negde sad ima. Sad u ovim dubinama mislim da nema ni crknutog macka, a ni prirodne smudjeve hrane. 

tole

ja sam mišljenja da ga uopće nema smisla tražiti na Dunavu dok se voda ne spusti kod Batine ispod +300cm a to neće biti barem još 10-tak dana

maverick

Ma i ranije je on van...i 500 mi odgovara na ovu krizu nepecanja

twister011

Nemoj tako Tole. Dunav je i u Djerdapu, a tu se zna gde je. Samo ti ostaje da vudes odgovoran i ne preteras  :angel4:

zvona

dali bi ga vrijedilo trazit na samom pjesku u jedno 1m dubine.. ima di koja stepenica sto je voda napravila.. bucova klena ima..e sad smuđa?? nebih bezveze gubio vrijeme na pretragu tog terena ako nema smisla  :icon_scratch:

raso

Keder je u mrijestu i obratite pažnju gdje se nalazi :be happy: :be happy: :be happy:

zvona

kolega hvala na informaciji..večeras idem u akciju pa ću malo pregledat teren  :icon_thumright:

mlb

Po meni je najjednostavnije vidjeti preko dana gdje se kreće mlađ i sitniji keder i kad navečer dođem tu bacam !! U većini tu čeka na prijelazu iz dubokog u plitko ili iza nekog kamena , prijelaza iz svjetla u mrak i tako...

zvona

mlb svoj teren poznam ko džep.. znači nekih 3km gdje idem pecati intenzivno.. znam svaki kamen.kladu,bure..prijelaze..ali đaba..znam da griješim u vođenju gume i voblera čak..ali nije mi jasno da mi neče ni malo lupit.. samo klen bucov..smuđa ni za ljeka.. stalno slusam vase savjete al jos uvjek nista..  :icon_scratch: