Čamac od blažujke

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:39:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bandit

Dođi ti lepo na  :occasion14: pivu do Bogojeva, pa da se mi lepo dogovorimo i spasiću te muke.
Ni maketa u prirodnoj veličini, ne garantuje ti uspeh! -U svakom slučaju srećno!  :wav:

ljuska

pivo uvijek vrijedi ali ako tonem nek tonem u svom čamcu :hello2:

zvona

ljuska pogledaj temu nacrti stavio sam 2 nacrta mozda ti se svidi neki od njih  :hello:

ljuska

jesam, jesam vidio sam hvala ajde oćemo još nacrta

Retfalački mačak

Bježi što dalje i što brže od svake sličnosti sa panvalom. Neće ti biti poslije žao. :idea1:

ljuska

volim takve konkretne odgovore zato i tražim  pomoć nekoga tko zna  koliko bi dno čamaca  trebalo  biti široko na krmi a koliko  u ramenima na dužini 5 m  za primjer sam uzeo pan val jer mi je on u dužini 5m pa mi se činio primjeren neću raditi ništa dok dobro sve neodvagnem ima raznih nacrta koje proučavam ali slabo u duljini 5m

zvona

iz pouzdanih razloga preporučujem ti da se posavjetujes sa simbom i maverickom..  :thumbsup:

ljuska

evo ovako bi trebao  izgledati moj čamac možda sa nekim sitnim izmjenama

maverick

:thumbsup: bravo za maketu...na prvi mah me prevarilo dok se nisam malo bolje udubio  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Simb@

Greys

Simba, čije je ovo? Izgleda jako pedantno napravljeno, uredno  :icon_thumright:

Kugla

Odlično, svaka čast! Jedino jedno pitanje, zašto u podu okolo daska na koju nasjedaju egije? Jel ona potrebna radi spoja dnai stranica? Sad voda ne može prolaziti od prednjeg dijela do zadnjeg.

genjura

lepo  :thumbsup:,još samo da bude test vožnja i super :icon_biggrin:

Ivan Borojević

Simba svaka cast, prekrasno izgleda, zadnji put ljetos kad sam bio do tebe nije bio obojan, a sad bi ga bilo steta bucnit u vodu,to treba u dnevnu sobu kao eksponat, prekrasan je, boga mi ti si se naradio oko njega, a i materijal je prva klasa, a ti pedantan, pa onda mora ispast ovako dobro. :icon_thumright:

Simb@

@ Greys moja nova pila, mozda te buni camac sa prve  stranice, to sam prodao i napravio novi.

@ Kugla  ta lajsna ispod egija je spoj dna i stranice. Nemam rupu za vodu jer nema potrebe za tim iz tog razloga sto mi camac nece stajati na vodi nego na prikolici i koliko bude vode toliko se pokupi spuzvom,provereno.

@ Genjura pa ti ces biti test vozac :toothy12:

@ Jovice opet sam u fazi smirglanja i bojanja iz vana, napravio sam nekoliko propusta pa hocu da to napravim kako treba.