Koji štap za spin?

Autor lukaos, Lipanj 10, 2013, 21:57:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

lukaos

Evo pošto sam novi i pošto nisam dugo u ribolovnim vodama molio bi Vas da mi date nekakav prijedlog koji komplet (štap i rolu) da kupim za spinanje po Dravi a da je kvalitetan i da nije toliko skup-cca 1000 kn sve zajedno? Znam da se nemože neka velika kvaliteta dobiti za male novce al netreba mi nešto pretjerano skupo za početak, ali da opet nije štap i rola neko smeće da mi bajin kilaš pokida vrh štapa ili da mi rola zašteka. Imao sam u planu uzet rolu Ryobi jer kažu da je najbolja al za štap nemam ideju...eto svaki savjet dobrodošao  :be happy:

miha

maverick

sto rece miha...bushwaker 20-60
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

jura

maverick

Vjerojatno je s obale, pa malo duzi mu nece skoditi  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Za spinn i to sa obale štap od 2,7-3m. Ako budeš nogao naći, akcija A 30-80g. za te novce može se naći solidni komplet. Bistro
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

Ja se slažem sa Mihom. Dužina 2.70m. A do 1000kuna možeš si nać jako dobar set  :icon_thumright:

alexdja

Bushwhacker ili Okuma + Red Arc (Zauber, Blue Arc)... :icon_thumright:
       Nema više divljeg bučka. :no:

MIKA

alexdja neznam kolko kosta Bushwhacker ali mislim da mu 1000 kn nece bit dosta za red arc i taj stap  :icon_scratch:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

MIKA

evo frende malo sam potrazio po netu i napravio neku kombinaciju za koju mislim da uopce nije losa
OKUMA HEXANA SPIN 10' 300CM 15-50G  420,90 kn u topfishingu u zagrebu
BlueArc FD 9400 625,00 kn u škorpionu u zagrebu
ako sam negdje pogriješio neke me kolege isprave   :icon_king:

alexdja

Citat: MIKA  u Lipanj 11, 2013, 13:27:46
alexdja neznam kolko kosta Bushwhacker ali mislim da mu 1000 kn nece bit dosta za red arc i taj stap  :icon_scratch:

Pa ne znam cene, ali mislim da su dobre kombinacije u toj klasi...

Okuma i Buš su kod nas oko 75-80€...

Sad jbg, to već ide na minimum 155-160€, čini mi se... :icon_scratch:

A čitajući iskustva vlasnika, možda bi Slamera trebalo uzeti u razmatranje...

MIKA

Bushwhacker 20-60 je kod nas 810,90 kn

Greys

Slamer, više za silovanje i jig, ne čovjeku za bucova ili voblerisanje  :icon_salut:

alexdja

Pa znači ako uzme tog arca ostane mu manje od 400 kuna za štap...

Šta ima za te pare?

Čitam na drugim forumima da hvale Okumu Lure Maniu u tom cenovnom rangu... :dontknow: