ekologija i ...

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 17:02:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

A gdje bi po njihovom trebao kampirati ako je u divljini zabranjeno? Na terasi hotela Osijek ili na nekom kružnom toku? Što mater rodi i vojska obuče to nema nigdje. Sve kreteni i to oni koji pišu nzv zakone.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Pa trebalo bi na predvidjenim mjestima...e sad...Na mojoj strani predvidjenih mjesta nema...Mislim da su prva uredjena mjesta na kupalistu Pampas...tj kod mosta za Baranju...dalje tj. nizvodno...nisam bas ni zagledao....ali uglavnom kad bi Osijek htio izaci na obalu rijeke  za Prvi Maj recimo kao prijasnjih godina ne bi imali di vatru zapaliti...Jedino da nam skuhaju grah na trgu pa nahrane kao stoku...ali besplatno....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Poanta kampiranja je da sam u divljini i po želji okružen dragim ljudima a ne na nekoj parceli dvije minute pješice od autobusne i metar od drugog šatora. Zakone poput ovog pišu kreteni kojima izlazak u prirodu znači popiti kavu na balkonu...i to prolazi,usvajaju se takve idiotarije. Umjesto da tjeraju ljude u prirodu kao sav normalan svijet oni ti retardiranim zakonima taj izlazak do jaja zakompliciraju. To nema nigdje.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Vidio si neki dan...stara drava Bilje ce nakon tog prvenstva biti otvorena za roštiljanje i slicne zezancije ali uz plaćanje...ide rampa i to je to...Tamo volimo otici nas par obitelji...s klincima...mogu djeca i zabaciti...sad ce to vjerojatno za nas par obitelji i za par automobila kostati koliko da preko odemo u restoran na fiš
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

šajzika

Gledao sam sličan dokumentarac o nekoj USA rijeci, Mississipi ili tako nesto.
Sve u svemu kako izgleda, plastika ce nas dugoročno ubiti. 
Sami sebe jedemo,  ubijamo,  trujemo.

Volio bi vidjet sta ce biti kroz 10 15 20 ili vise godina, koliko cemo promjenit mišljenje i reci da smo neke stvari radili krivo.
Audentes fortuna iuvat