Bicikl

Autor maverick, Lipanj 25, 2013, 11:58:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

U pregovorima sam da ga kupim :be happy: :be happy: :be happy:

michael1

Raso, je to bike na struju? Dobro izgleda. :thumbsup:

Sada sam na bikeroutetoasteru zbrojio današnje kilometre... ukupno 40,5km.
Čak me ni  :pottytrain2: ne žulja - bit' će da sam se 'uštosio'.
Bistro!

maverick

Počinješ me zabrinjavati  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

michael1

Bistro!

michael1

Jučer odradio 80km... međunarodna tura - otišao po šteku cigara u Šamac.  :not speak:

Bistro!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Pravi sportski tip :laughing7:

raso

Jučer počeo sa skidanjem viška kilograma, izbacivanjem nikotina, alkohola. Malo asfalta, puno makadama i šumskih puteva, cca desetak km. Iako me jutros sve boli, osjećaj je fantastičan. Danas je kiša ali sutra nastavljam :be happy: :be happy:

maverick

A jbg ako si i ti krenio sa zdravim zivotom onda smo svi u problemu....

raso

Jbg, kad se previše družim sa Tunjom, više mi ni cjepivo ne pomaže :beee: :beee: :beee:

toktiz

I ja se mogu pohvaliti s početničkom turom od 20 km.

Kugla

Svaka čast dečki, ja svoj nikako da provozam, al kad krenem ko će me zaustaviti.

umpahpah

Citat: raso  u Rujan 17, 2013, 10:28:10
Jučer počeo sa skidanjem viška kilograma, izbacivanjem nikotina, alkohola. Malo asfalta, puno makadama i šumskih puteva, cca desetak km. Iako me jutros sve boli, osjećaj je fantastičan. Danas je kiša ali sutra nastavljam :be happy: :be happy:

Pazi matori da te bilježnik de si potpis overio ne vidi!!!   :alas:

maverick