odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TOMO

ajde da se i ja pohvalim odjelo kupljeno od druga Raje Imax plutajuce prvi dojmovi odlični vidit čemo na vodi!!!! :occasion16: :headbang:

maverick

nema tu sta...bices zadovoljan...puno boljih ...a nama lako dostupnih ni nema....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

scotty

Citat: drogba  u Prosinac 21, 2012, 09:17:20
ajde da se i ja pohvalim odjelo kupljeno od druga Raje Imax plutajuce prvi dojmovi odlični vidit čemo na vodi!!!! :occasion16: :headbang:

Operi noge

IVEK 85

Rajo

Operi noge , poreži nokte , bem te u bulju  :evil6: :laughing7: :laughing7:

Jel tko prao to Imaxovo odjelo ? Kako ?
Treba drogba (tomo) oprat odjelo pošto nije još prano a bilo je u 20-tak ribolova .

PS: Sad možeš u fušu i smeće skupljat ( komunalac ima slična radna odijela ) i nikome nečeš biti sumnjiv , kao i maverik  :enjoying:

TOMO

noge čiste nokti porezani probo ujutro u gacama mi je bilo vruce samo vi mene prcajte Rajo sad kad ima relaxa lako zeza mene i Maverika JOJ JOJ  :violent1: :BangHead: :director: :headbang:

TOMO

Ivek probacemo prvo ovo na vodi a ovo drugo čemo nadam se probat po ljeti¨!¨!!!!! :toothy9:

Retfalački mačak

Pogledao danas Baleno odijelo. Ne djeluje mi da je za veliku hladnoću. Čak je i trgovac rekao da ide na nešto toplo ispod. Mora se priznati da djeluje solidno. Nema više svih brojeva. Mora se probati. Stvarna veličina je veća od deklarirane oznake.

mossi

Pa to je neka vrsta nad-odela, protiv vetra i kiše.
500kuna to je nešto manje od 80e?

Retfalački mačak

Citat: mossi  u Prosinac 21, 2012, 17:07:18
Pa to je neka vrsta nad-odela, protiv vetra i kiše.
500kuna to je nešto manje od 80e?
Točno, to je neka vrsta nad-odijela.
Košta 503,00 kuna -10% = cca 60 eura.

maverick

prao sam jednom hlace od imaxa i zeznio...prao na 40 stupnjeva i isprao onaj sloj koji je bio zastitni...neki dan uzeo sprej za impregniranje i prespricao ga i sad je kao novo...jedini problem sto se na ovo vrijeme nemoze osusiti za 7 dana...bojao sam se staviti ga u susilicu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ako ponovo pročitaš onaj tekst o obnovi Gore-Tex materijala,
da bi se zaštita RE-AKTIVIRALA nakon prskanja specijalnim sprejom, mora se odeća osušiti u SUŠILICI!
Postoje podvarijante: fen ili pegla.

maverick

ali ne znam koliko je sprej uopce specijalan...zena kupila za   5 eura....

maverick

ne kuzim...kad se osusi preci sa sprejem pa opet u susilicu...