odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja bi to nosio umjesto pidžame da imam  :stripii:. Uf što volim kad mi je toplo na vodi. Ništa mi ne smeta,ni što mi ne peca,ma ništa. Kad mi je hladno samo gledam da što prije krenem kući. Nije jednom bilo da krenem na vodu,dođem do čamca,nekako mi hladno "ajd ti Pajdo nazad kući"  :rofl2:.

kawasaki

Ma dobro odijelo puno znaci. Ispod ovog Max 5 na camcu na 1 c stupanj je dovoljno ispod jedna majica kratkih rukava i dvije majice dugih rukava. Dolje duge gace i bez brige si cijeli dan.
Inace na toj temeraturi bez ovakvog odjela se moras obuc da izgledas ko pingvin i kreces se ko pingvin.   :stripii:
Brzi od Bolena.

Juzba

Imam max 4, i obučem se ispod ovako kao što kaže kava, plus još na nogama arktik čizme, bio sam i na debljem minusu bez da osjetiš hladnoću
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ljuska

Bogner goretex jakne teško da ćete naći ispod 600-700 eura ja ju uzeo u trgovini rabljene robe 80 kuna

No

Jakna je  :ok:  al boja je zlo   :stripii: :stripii:

ljuska

Evo ubo i hlaće od goretxa 40 kuna sad mogu biti djed mraz boja mi nije bitna za ribolov imam još jedno šest sedam kompleta pa mogu kombinirati  u živo bolje izgleda al da je ružno je :stripii:

maverick

Nekad motorista...koža i te fore...o hebem ti zivote u koji smjer ides  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Ne grije boja!! Daj ti nama lokaciju te trgovine  :icon_biggrin:

ljuska

Citat: maverick  u Prosinac 10, 2020, 19:55:17
Nekad motorista...koža i te fore...o hebem ti zivote u koji smjer ides  :stripii:

:stripii:  ne kužite vi modu :stripii:

ljuska

Citat: mlb  u Prosinac 10, 2020, 20:18:01
Ne grije boja!! Daj ti nama lokaciju te trgovine  :icon_biggrin:

second shop trgovine rabljene robe ima i u osijeku ali nisam bio meni od kuće na pet minuta tri trgovine roba dolazi jednom tjedno i tad je cjena sve robe 60-80 kuna s time da svaki dan pada cjena za 10 kuna do dolaska druge kupio sam hrpu stvari novih ne korištenih dolazi i roba nova iz trgovina kao i iz lidla ono šta ljudi raskupusaju potrgaju etikete skinu deklaracije samo treba ići svaki dan jel nadopunjuju dućan i nikad ne znaš što će izložiti ne bi vjerovao kakve markirane robe ima

ljuska

Nije zimska više za prelazno razdoblje oba dvoje pedeset kuna

ljuska

ljuska

zaboravio napomenuti da je Gore-tex

maverick

Opet si se navukao na onu trgovinu u blizini  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

skoro svaki dan da se upeca nešto dobro samo mi sad ormar fali a to ne drže :stripii: