Zastita jig udica

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 22:39:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

genjura

a gde se ovakve udice mogu nabaviti?

Lomnica_city

Gde hoces, ali nisu jeftine ni malo, 3 komada kesica oko 1 i po €! Uzmi tanku zicu, ima tih zilavih sto proizvodjaci varalica koriste za glavinjare i voblere, a inace su zubarske zice, i motaj sam, za 3m zice daces par € a onda od toga sigurno mozes 40-50 udica da opremis...

mossi

Citat: mossi  u Studeni 20, 2012, 10:30:30
Probao Fenix i Gegulu. Fenix extra - Gegula nula poena (samo za travu)

Danas nabavio desetku Gegulu (broj veću od prve koju sam imao i komentarisao),
mnogo ozbiljnija guma koja definitivno ima svoju priču.

Zanimljivo je da osim džepa za udicu (koji je i dalje dosta mekan,
ona ima visoko čelo, pa u suštini pravu zaštitu radi "glavom"!

Proba na terenu .. što pre to bolje! :)

IVEK 85

Koristim zaštitu s kuhinjskom gumicom,mogu reč da do sad realizacija skoro sto posto,a panjeva se ne bojim!

Darko

ivek , ajde postavi sliku kako to izgleda , mislim da znam ali nisam nikada isprobao
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

IVEK 85

Inače nemam fotič rikno mi,al posudio od sister!

zrinkoos

to prolazi ako imas tanku udicu kod eagl-a malo teze ja probo pa svaka pukne di je pokusam nataknut ili cu morat od zracnice za bajs praviti sam sire gumice!!! uf,opet sljaka neka!!! :BangHead: :BangHead: :BangHead:

TonyC

voja

zrinkoos, obicnu gumicu u zeljenoj zoni zaveži čvor,običan sa tri provlačenja i u isti uglaviš vrh do kontra kuke.

IVEK 85

zrinkos,kupi te smeđe gumice,koriste ih ovi u zoo centrima za vezat vrečice,ja ili zarežem skalperom prorez pa nataknem na alkicu(kad vežeš gumu onda oče bacat varku u stranu al samo kad je lakša glava i mislim da je manji otpor u vodi),a na vodi se snalazim piknem špicom malo gumu i dobiješ otvor i opet možeš nataknut na alkicu ful jednostavno,dobro je kaj stvarno ne zapinje a prokucava super,usput vidio sam kod drugih još par načina montaže,tak da nije ovo bez veze,a dokazano je i u praksi da funkcionira i to puno puta!

mushoki

moga smudja,nikada niko nece uhvatiti

turbler

evo par montaža opisanih u jednom od mojih tekstova u PR-u

maverick

Ajd malo neceg korisnog, skuzili smo najjednostavniju zastitu za jig a funkcionira odlično čak malo kontrasta u cijeloj prici mozemo sami izabrati . Tko ima klinke kuci koje prave one narukvice od malih gumica u boji , tko nema za desetak kuna kupis cijelo pakiranje za jednu sezonu

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Ja pomenuh njih negde, samo sto ih ja ne uvezujem ovoliko, samo pre stavljanja na kopcu nataknem na slku udice 1 kraj a drugi podvucem pod povratnu kukicu, koja je poveca kod 90% udica koje koristim, i to stoji kad se vodi dzig i mnogo pomaze!