Čestitke na ulovu soma prirodnim mamcima

Autor silure, Lipanj 16, 2013, 13:35:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Maniac  :clap2:  :icon_thumright:
Vjerojatno si dešnjak i s obzirom da ti je desna noga mokra moraš još trenirat bućkat,a u međuvremenu, uzmi najveću nailon vreću za smeće odrežeš joj dno i navučeš na sebe tako da ostaneš suh dok bućkaš. Hladno je još, čuvaj zdravlje.  :ok:
Čestitam

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Manijače :hi:. Od tebe nisam ništa drugo ni očekivao :icon_thumright:. Sada sam shvatio da je tajna u bućkalu :stripii:. Imam i ja tako neko grbavo al očito nedovoljno jer to ništ ne bućka :uf:

Smithwick maniac

Znam ja buckat No, nego imam mali,plitak camac pa sam skoro ravan sa vodom kad sjednem uz stranicu :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

KvacakZu

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

Citat: Smithwick maniac  u Travanj 08, 2017, 03:58:41
Znam ja buckat No, nego imam mali,plitak camac pa sam skoro ravan sa vodom kad sjednem uz stranicu :stripii:

Ne kažem da ne znaš,samo šteta je na ovo prohladno vrijeme bit mokar. Probaj ovo s vrećom sasvim je ok.   :icon_thumright:   :bye:

KvacakZu

Stepa bravo  :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14   :smjeh:                     

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

No

mossi

No

:hi:  :clap2: :clap2: čestitam mladiću i za soma i za sliku   :icon_thumright:

šajzika

Bravo kvacak na ulovu, sad sam sve nabacio u redovnu galeriju za 2017 god.
Koliki je i na cega?
Audentes fortuna iuvat

KvacakZu