Restauracija aluminijskog brodica

Autor Ivan Borojević, Srpanj 19, 2013, 14:21:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

:icon_salut:evo jos malo slika   na vratima ima isto komarnik, a kad je hladno samo se pomjeri klizna sperploca sa nutarnje strane vrata na gore pa se zatvori prozor sa komarnikom. Prije upravljaca je sanduk za plinsku bocu, na kojoj se sjedi kad vozis, naprijed odmah ispod kormila je sanduk  za akumulator i alat i na njemu drzim noge kad vozim da mi nevise u zraku, lijevo je frizider na ventilator na 12 v.

Ivan Borojević

krov sam isto moro podsit sa stiroporom i sperplocom, jer se za hladnijih dana jako orosava pa padaju kapljice, dogodine bi moro stavit led rasvjetu, jedan mali solarni panel, jednu automatsku pumpu za izbacivanje vode u slucaju da se nedaj boze nesto desi, i tako pomalo par sitnica i bice ok.

Ivan Borojević

ovo je pogled kroz ciradu na moje 4 plovilo, kanu dao sam mu nadimak PLAVO PERO. U Dunavcu Tanja je idealno za drzat plovilo ovih gabarita, voda tiho tece, nema panjeva, nasao sam idealno mjesto gdje ima dubine kad oplica, pa fino mogu izac na Dunav kod Daljske ciglane.

Kugla

Jovice vrhunski, jednom moramo malo zaploviti, nešto na tom roštilju okrenuti i hladnog piva u friz i milina, to je odmor od svega.

Ivan Borojević

ova moja hondica ga fino gura, po velikom vodostaju kad je brza voda gurala je brodic uzvodno prema Erdutu brzinom od 7 kmh. Sto se tice stabilnosti, dosta je stabilan, pa masa je to, a i velika duzina, a i dubina. Manje vise gotovo svi brodici se rade na isti kalup, tako da su svi slicni, ja sam mom obojao ogradu na palubi u crveno tako da bude laksi za prepoznavanje. Eto toliko, ako neko bude nesto slicno radio, drage volje cu ga posavjetovati. :occasion14:

Ivan Borojević

maverick

Odlicno izgleda s tom blazujkom...jeli svugdje izolacija ispod  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

svugdje osim na patosu, na patosu sam napravio odzracnike  koje otvorim kad je hladno ili vruce, pa mi vanjska temperatura Dunava preko lima,odrzava prijatnu atmosferu na brodu, nesto kao  prirodna klima i stvar radi super. :icon_king:

Darko

odlično napravljeno :icon_thumright: , vidi se da je uloženo puno truda , vremena , a o novcu bolje ni ne razmišljati :toothy2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Kada pogledam prve slike i sad finalne, jako lijepo, prava mala viksa na vodi  :icon_thumright:

Ivan Borojević

Ivan Borojević

Ivan Borojević