Rukavice

Autor maverick, Studeni 20, 2012, 15:31:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Odem danas u Žabicu po nove imaxove rukavice...dodjem kuci...popnem se na tavan da nadjem neki dio za neku yamahu...i iz prve nadjem stare koje sam tamo "spremio"  :stripii: pu hebem ti godine i zaboravljanje  :stripii: Samo da napomenem da sam odustao nakon desetak dana trazenja...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

prodaj te nove juri , ionako kuka za rukavice  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

Moram i ja nabavit . JVi gdje i posto
Audentes fortuna iuvat

Darko

:uf: a šta će tebi rukavice  :stripii:

šajzika

Pljuvanje sa svib strana.  Al bar se od tebe nisam nadao :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mlb

Prvo obuci čarape pa ćemo onda dalje razgovarati  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Darko

mora se još jednom okupat u Dravi prije nego počne nosit čarape  :stripii:

mlb

čeka da još malo zahladi da se ne znoji previše  :rofl2: :rofl2:

pajdo77

Danas stigle iz Kapitalca Kormoranove neopren rukavice..joj kad vam uletim u dvorište pa vas izgrudam :rofl2:

maverick

Tebi...rukavice....alo izgleda je netko hakirao pajdin profil... :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sad ih imam troje u čamcu,ski,vunene i ove a opet se vratim kući smrznutih prstiju,danas izvadio kederkantu da vidim jel ima još kojeg,ma nisam ruke pošteno ni pokvasio i došao kuć pa jedva otključao kapiju,ne mogu ključeve u ruci držat. Bože sačuvaj,dečki ja sam se počeo kočiti prije reda :stripii:

maverick

Prije reda i žena bi rekla na krivim mjestima  :stripii:

pajdo77

Klinac bi me onda pustila na pecanje,bilo bi ko u ruskoj konjici "sjaši-uzjaši" :uf:

rj

Citat: maverick  u Studeni 22, 2015, 13:54:11
Odem danas u Žabicu po nove imaxove rukavice...dodjem kuci...popnem se na tavan da nadjem neki dio za neku yamahu...i iz prve nadjem stare koje sam tamo "spremio"  :stripii: pu hebem ti godine i zaboravljanje  :stripii: Samo da napomenem da sam odustao nakon desetak dana trazenja...

super nikad jeftinije rukavice nisam dobio  :rofl2: spremi ih za kuma ...
p.s. može i stare
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Jeftine a dobre. Vunene sa thinsulate tkaninom kao uloškom.
Još ako ima otvoren kažiprst OK ako nema opet OK.
Nisu za baratanje po mokrom. Uhvatiš ribu, skineš rukavicu, prihvatiš ribu, obrišeš ruke, obučeš rukavice.  :ok: