XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Zaboravio je kakve su  :uf:

Sta poslje D.A.M.-a.  :stripii:

Brzi od Bolena.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zloba123

kajman

Nisam nisam  :mt1032:

Ovo je "mala" xzoga 240m  max. 40grama  :takoje:
A Sale ovom xzogom unisti sve sto pliva u Dunavu  :toothy12:
Kada bi videli kakve je somove povadio ovom stapicem ne biste verovali.....

kajman

I takooooo
Dzabe njega ubedjuju da to nije stap za Dunav, a  on kao da ne veruje pa tim istim stapom i dziguje i voblerise :toothy12:
Eto kad covek ne zna da to nije To, onda se svasta dogadja  :takoje:

kajman

Citat: maverick  u Prosinac 03, 2014, 18:13:33
Pa sportex  :stripii:

Vracam se na Abu Conolon 270m max. 60gr   :laughing7:

Dr.Motte

Pregledao sam cijelu temu Xzoge ali nikako nisam uspio naći (ili sam previdio) komentar na Mastery MA-S85MH2 - 10-60 g.
Zamolio bih nekoga tko ju je koristio sa napiše rečenicu dvije o konkretno tom modelu.
Ako tražim previše, onda samo kolike se glave minimalno i maximalno mogu bacati na Dunavu s njom  ;D

Hvala unaprijed  :bye:

Ive

Citat: Dr.Motte  u Prosinac 04, 2014, 14:19:09
Pregledao sam cijelu temu Xzoge ali nikako nisam uspio naći (ili sam previdio) komentar na Mastery MA-S85MH2 - 10-60 g.
Zamolio bih nekoga tko ju je koristio sa napiše rečenicu dvije o konkretno tom modelu.
Ako tražim previše, onda samo kolike se glave minimalno i maximalno mogu bacati na Dunavu s njom  ;D

Hvala unaprijed  :bye:

Previdio si..na str. br.1 ove teme imaš o modelu koji te zanima.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Dr.Motte

Ive, nisam previdio, pročitao sam ja svih 58 stranica i to još odavno.
Znam ja da piše tamo o njoj ali ne piše konkretno..kažu super je za Dravu, jedan je Blinkao njome na Moravi...
Ne spominje se nigdje Dunav i gramaže kojima se može raditi tim štapom a to je ono što mi je bitno..

Ive

Citat: Dr.Motte  u Prosinac 04, 2014, 16:48:45
Ive, nisam previdio, pročitao sam ja svih 58 stranica i to još odavno.
Znam ja da piše tamo o njoj ali ne piše konkretno..kažu super je za Dravu, jedan je Blinkao njome na Moravi...
Ne spominje se nigdje Dunav i gramaže kojima se može raditi tim štapom a to je ono što mi je bitno..

:icon_thumright: kontam da ti je bolje riješenje blastino za jig,jači je od mastery,oštriji,osjeti se sve što se osjetiti treba..nek ti Zlajo ga posudi pa probaj..njemu ionako samo stoji :stripii:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Ritchie

Jel moze neko da mi kaze nesto vise o stapu shitenno seiryuu , planiram da ga uzmem za dzig pa me zanima koji mu je realan raspon tezine bacanja i dal' je uopste stap za dzig , pregled'o sam sve moguce postove za ovaj stap ali nisam nas'o nista konkretno pa ako ga neko ima ili ga je bar prob'o na vodi bio bi' mu zahvalan za par reci o njemu.. :hi:

Kyle

Ima li tko Black Mamba 213 cm  10-35 grama?  Zanima me dužina ručke od kraja do sredine hvatišta role... ako nije problem kome da izmjeri bio bih zahvalan.  :)

BeGo

No

dal je netko skidao end kapu na stogramskoj zogi yap stayl 270 i dal je to moguće a da se ne ošteti štap.htio bi je zamijenit a nisam baš siguran kako.  :sha:

Lomnica_city