Orka Kosač

Autor genjura, Studeni 20, 2012, 18:21:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

ja opet nisam nikako uspio pevarit smuđa na kosača...dobijao štuku pa čak i balina u dva-tri navrata ali smuđa :nono: :icon_scratch:

mamijo

Na Oskara dobivas a na kosaca ne??  :icon_scratch:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

Lomnica_city

Jer je Kosac jedno 3 puta tvrdji od Kalinsa recimo... A ovo je recimo vrlo povoljno, 5" za $27 je 20€ za 100, par kesa da se uzme, plus troskovi do ovde, ode mozda jos 10-15€, to je nekih 30-ak-35 dinara komad, a po prodavnicama i dalje uglavnom oko 50-60 dinara kostaju...

https://www.landbigfish.com/Kalins/Kalins-Lunker-Grubs.cfm

Batica

Ajde uvezi kalinse po toj ceni!

Lomnica_city

Kupio sam vise desetina komada od Obrada jos pre godinu i po po 31 dinar ili tako nesto, i sad imam zaliha za jos 2 sezone, a pisem ti iz iskustva koliki su troskovi, nedavno sam USA uvezao skoro 1000 dzig i worm udica, na skoro 50€ za njih doslo je jos 20€ troskova sve skupa, oko 40%, preko USPS-a i za 11-12 dana mi stiglo kuci.

raso

Citat: tole  u Ožujak 07, 2014, 11:46:12
ja opet nisam nikako uspio pevarit smuđa na kosača...dobijao štuku pa čak i balina u dva-tri navrata ali smuđa :nono: :icon_scratch:
Eto vidiš, ja na onog Oscara ništa, a na Kosača svašta, a najviše smuđa :ok:

tole

Citat: mamijo  u Ožujak 07, 2014, 11:52:40
Na Oskara dobivas a na kosaca ne??  :icon_scratch:
...da ne povjeruješ, doduše više ga baš ni ne bacam....općenito baš tvistere ne koristim.....a ni orkina sirena mi recimo baš nešto nije dala puno riba...jedino sandre, shad-twistri i smukijeve vipere

Batica

Obrad vise ne uvozi jer su podigli cene. Znam coveka. Samo da rasproda zalih i nece vise da uvozi. Jer je proizvodjac podigao cene.
A preko Cabelasa sam kupovao jos kao klinac. Kantice tvistera i shedova od 3'. Po 1000 kom. Vise ne. Ebay mnogo jeftiniji i povoljniji.