Duksevi

Autor Kugla, Kolovoz 12, 2013, 21:28:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Što se tiče slanja za ove koji nisu iz Osijeka (bliža okolica), predlažem slijedeće: do kraja godine Tisak ima akciju sa paketima, svaki paket je 10kuna, bez obzira na veličinu kutije, što je super za dukse. Ja pošaljem majicu u kutiji, vama stigne na Tisak koji vi kažete, i tamo ga sa potvrdnim kodom podignete (kod vam ja pošaljem u poruci), kak vam se čini?

maverick

nam kak vam se cini...ideja ti je odlican ako ti se da zezati s tim... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

A gle, najjednostavnije, u jednom danu koji su platili majice, svima posaljem i stvar gotova (naravno adrese mi se pošalju zajedno sa nikom sa foruma, zbog veličina), nema da netko čeka duže

maverick

Molim kolegi r-t xxxl jer ima tendenciju da se nabilda

retfala

pa jel nije za njega predviđen S naočigled čovjek skida kile

maverick

vidjeces ima da bude misić na misiću  :toothy12:

silure

Greys

Dakle ovako, duksa kojih trenutno ima u svim veličinama jest tamno plava. Od sive i zelene ima samo S i XL. Predlažem onda tamno plavu. Jedino tisak koje boje? Možda bijela na plavu? Cijena je 135kn + 10kn ako želite da vam se duksa dostavi na bilo koji Tisak u HR. Dukse su debele. Slika u privitku.

Moj žiroračun je slijedeći: 2340009-3101263647 PBZ, Ivan Marković
Uplate do 01.09.2013. Tko uplati ima majicu, tko zakasni, čeka idući red.

Prilikom uplate molim da se navede ime prezime - nadimak foruma, radi lakšeg snalaženja.
Kada uplatite, molim u inbox, adresu točnu sa imenom i prezimenom, radi slanja paketa, vi odaberite koji tisak vam odgovara, na linku pogledajte što i kako, jednostavno je: http://www.tisakpaket.hr/hr-HR/Naslovna.html

TonyC

Greys ja platio ! ! !         :icon_puke_l: 

maverick

Greys

Mislim da sam vidio 1. ili 2. uplate tek  :icon_thumright:

TonyC

Citat: maverick  u Kolovoz 23, 2013, 13:17:24
El bahati  :thumbsup:

Ima se , može se !!!!!!!   

:crybaby2:     :crybaby2:     :crybaby2:   

Greys

To te ja pitam, jet set  :icon_biggrin:

Jožef1

Greys, biti ću iskren, malo mi je prerano..., briši me jer ne mogu uplatiti prije 10. 09.- žao mi je  :dontknow:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....