Varalice za smudja

Autor Miro, Kolovoz 22, 2013, 07:54:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mrva

gdje u Osijeku ima za kupit ssr7? imam jednu rapalu ssr7 u dekoru SH i svagdje nailazim samo taj dekor, a htio bi u nekom drugom po mogucnosti u GF ko na slici od Tommasija

augentaler

Vidio u Vumiru prošli tjedan...031 271 478

Lomnica_city

Nemam pojma sta ima u te 2 prodavnice ali evo nekih mojih omiljenih pa ako se nesto od toga tebi uklapa... bez posebnog redosleda, kako mi padnu napamet!
Antax Sova
Alex Tango i Costa
Brada, svi su za smudja pa biraj
Rapala LC (vise ga ne prave a zamenio ga Flat Rap)
Monarx Nemo
Ruzno Pace

Greys

silure, na slici ovaj srednji ubija  :icon_biggrin:

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

zvona

Citat: Mrva  u Kolovoz 22, 2013, 13:29:55
gdje u Osijeku ima za kupit ssr7? imam jednu rapalu ssr7 u dekoru SH i svagdje nailazim samo taj dekor, a htio bi u nekom drugom po mogucnosti u GF ko na slici od Tommasija
imas na korzu kod šime.. 74kn košta  :icon_thumright:   ja danas bio tamo i tata mi kupio ssr7 CW i ona duga kljesta za vadit udicu   :icon_biggrin:

Mrva

ok  :icon_thumright: ici cu za 10tak dana za brod pa cu si uzet

silure

Citat: Greys  u Kolovoz 22, 2013, 15:20:00
jos nisam isprobo nabavio ga prije 2mj...ako ti kazes da ubija onda cu ga probat malo forsat ovih dana...neznam bi li ga bajkos probo...

zvona

osto je još jedan ssr 7 ali onaj bakrene boje.. i jos jedna 5-ica neznam dekor..

Greys

Citat: silure  u Kolovoz 22, 2013, 18:09:54
Citat: Greys  u Kolovoz 22, 2013, 15:20:00
jos nisam isprobo nabavio ga prije 2mj...ako ti kazes da ubija onda cu ga probat malo forsat ovih dana...neznam bi li ga bajkos probo...

Za bajkoša ima puno opakijih varki, u to sam 1000000% siguran  :icon_thumright:

maverick

Prva postava, u kutiji nema ni jedan vobler koji nije ulovio smudja

Druga postava..svi su lovili ali neki su ulovili i po koju slinavu ribu i onu sto greys lovi pa su na stand by aranzmanu

Ovdje su po neki lovili ali sad vise manje skupljaju prasinu jer u datom trenutku kad sam vjerovao u nih nisu se pokazali...

a ovo su neki duplikati koje imam u vecim kolicinama za nedaj boze da prestanu s proizvodnjom a spadaju u prvu postavu

a ovi su u ormaricu da zena ne vidi

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Majko mila, kakav si ti manijak  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Svaka čast na kolekciji

maverick

PLus imam kolekciju ssr osmica....ali ne da mi na tavan po njih...nesto se vuce uvijek po camcu...a imao sam ih do prosle godine puno vise...pa nesto podjelio...nesto prodao...inace jedno vrijeme sam imao maniju i svaki dan kad sam isao s posla kupovao po jedan vobler  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Sve u svemu, dosta prevladava SSR  :icon_thumright:

maverick

Pa ljeti nocu i zimi za pijesak...inace kad god trebam u srednji sloj ili nize onda posao preuzima gumica...