Rijeka Sava

Autor marin.sk, Kolovoz 22, 2013, 18:32:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

joker

Treba rolu otpustiti malo
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Mornar Popaj

Odnio ga je usprkos uključenom freespoolu. Dovoljno je da zapneš malo olovom ili udicom, najlon se malo usječe i zategne na špuli, pa nakon toga naidje kapitalac koji nakon ubadanja velikom brzinom krene naglo u maticu rijeke.  Najlon koji se usjekao u špulu napravi otpor i štap izleti kao strijela.
Upravo to mi se jednom dogodilo na Dunavu, i šaran mi je prevrnuo predni buzz bar, izbio štap ali sam ga uspio uhvatit u posljednji tren, i izvući tog šarana od 12 kg
Medjutim, nema mjesta za tugu. To su rijetki trenuci kada se čovjek mora nakloniti rijeci i njenim čarima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Prekrasna je Sava u proljeće
Mir i tišina bez gužve i čamaca
Neprocjenjivo

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Savski tereni za smudja

pajdo77

kako je čista za razliku od Drave. Drava je prljava bože oslobodi.

Mornar Popaj

Kad hranim poziciju za šarana, na 3 m dubine vidim kukuruz na dnu.