kabanice

Autor genjura, Studeni 20, 2012, 21:57:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

gde nabaviti dobru DVOdelnu kabanicu a da nije neki kinez i da ne košta more para i da definitivno bude dvodelna

maverick

kaze kum neku vojnu staru da treba naci..biou nedjelju na pijaci kod onog lika sto prodaje vojnu opremu i nema
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Dvodjelna nije baš najbolja solucija, najbolja je vojna, ove sad su fine gumirane, nabavio sam par novih, i odlične su, jednostavno kad treba, nabiješ preko sebe, a dvodjelna bez donjeg dijela ne vrijedi, a onda moraš skidati obuću da ju možeš navući........komplicirano
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

aaaaaaaaaaaaaa imas neku štelu tamo  ;D nabavi po nekoj razumnoj cijeni i meni
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Pa valjda znaš nekoga ko je u vojsci neki čvarak, nabavi ti  bez problema. Tako i sebi nađem.

maverick

genjura

ja neznam ni jednog sa čvarcima :'( :'( :(

maverick

a i moji su svi neki sljakeri...

Juzba

Probaj sa krvavicom ;D ;D..........ništa ti ne mogu obećati al probat ću ;)

genjura

maverick

Kolegi Juzbi HVALA...kabanica je stigla...s obzirom da je prosla nekoliko dugoprstica...poput kvacka... :icon_biggrin: dusa...da ne spominjem oe koji tamo drze camce  :icon_biggrin:

TonyC

Slika govori  tisuču rijeći ! !

jura

ako to složiš da ti stane u đep svaka ćast, oćeš nositi u subotu kabanicu  :icon_flower:

maverick

stane u djep od vojne jakne....stane u djep od vojnih hlaca... :thumbsup:

jura

nisi svatio ne ako ti slažeš ali je taman za mene :toothy9: