Gumirano pluto...

Autor maverick, Rujan 01, 2013, 11:37:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

a ovo je shema s onom  pričom...znaš to je baš baš za nautiku...inače se da nači kvadrat za 200 kuna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

E to je već dobra priča  :takoje:

Jožef1

To pluto i mene zanimalo, ali više ne. Brate mili skupo, pa i za 200kn+dodaci  :uf: zar nema neke zamjene  :sha: ipak ste vi u nautici ili je to stvarno skup sport. Ali stime okitit dijelove čamca, glisera  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

A ima obicno pluto...nalijepi se izlakira par puta i izgleda odlicno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

koja je cijena tog obićnog i koliko je otporan za pod?

Jožef1

Trebalo bi biti u većim trgovačkim centrima kao lepenke cca.50x50, 5mm debljine ili u rolnama te si sam krojiš po želji- vjerujem kako je cijena kud i kamo manja od gumuranog. samo mora biti izuzetno ravna površina (nagib nije problem) suha, šista i uzeti kvalitetno ljepilo.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Tp u roli je super tanko i extra jeftino, cijela rola 100 i kusur kuna...ono u plocama je dosta skuplje i deblje...lijepio sam ga u kabini na sharku pa imas u temi i pogledaj

maverick

u Prixmi kvadrat tog pluta ili sta vec je skupa s ljepilom dodje 1293 kune  :stripii: mislim da se zove CorkLine...a u toj cijeni je mislim i fugiranje i ljepljenje...pa kome se da neka skoci na more da mu to odrade  :stripii: a evo i slika kako to sve skupa izgleda ...po meni za te pare ovo izgleda dosta aljkavo...nepravilni rubovi...ili sam ja previse pedantan....