Noćni blink smuđa

Autor genjura, Studeni 21, 2012, 17:44:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Gledam neku noc kako bi bilo idealno parkirati čamac i napolje...a jbg...stavio novi tepison u čamac a nisam ponio rezervne patike pa da ne zaprljam odustanem  :stripii: posao je rudarski ali osjecaj udarca u mirnoj noci neprocjenjih...momenti dok vazes koliko je riba prije nego je vidis...vrh . Samo kako starim sve mi se manje da glumiti divokozu nocu po tom kamenju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bio sam sinoć i bilo je ok vrijeme kad se vjetar smirio. Milina na vodi. Dobio jedno somče i smuđarka al oboje ispod mjere i to debelo. Ove godine idem često na vobleraj za razliku od prošlih,upecam al nikako nešto pošteno bio som ili smuđ. Što bi rekli ne mogu se sa kartom sastat. Gdje je taj malo bolji smuđ ja ne znam. Mjenjam i mjesta al uzalud. Valjda će sa ovom promjenom i neki krupniji. Uglavnom do sada samo siću lovim.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Tu su i  oni samo lakse nalaze hranu i dalje od same obale...ali kad malo stisne...pa keder mora u kamen...doci ce i veci na tvoj puskomet
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

I ja se nadam. Vitlam kad god vrijeme dozvoli,mora i meni doć jedan za galeriju

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Malo mi svi podlegnemo nekim euforijama oko tih ribolova...velikih nema puno, kapitalnih jos malo...nasa rijeka je usput i takva kakva jeste...tako da svaki ulov je vrijedan ne samo galerije vec divljenja...Zato pecaj i uzivaj...veličina je manje bitna. Svakako na neku količinu manjih pokoji veci ce doci sam. Ja sam jedno par godina lovio samo veceg smudja...to je bio jedini cilj...i propustio sam dosta lijepih trenutaka jer sam napustao mjesta gdje se javio sitan...Danas uzivam u svakom udarcu...pecanju...otkačinjanju...itd itd

pajdo77

Zadnje tri večeri dobio tri komada,svako veče po jednog. Ne treba biti lakom. Nisu impresivni al je lijepo kad u toj tišini gdje si sam sa sobom osjetiš udarac. Mirne noći,milina na vodi

maverick

Čekam danima da se "otvoriš"  :stripii: 

pajdo77

Nisam ni pecao njega do unazad zadnje tri večeri,najmanje izlazaka ove godine od kada pecam

ps

Sto-posto učinak,bravo majstore. :thumbsup:

ossa

Blinkate li ili ne blinkate noću ?  :flasica:
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Ja bogami ni danju. Ludo vrijeme a vodostaj još luđi.

maverick

Ove dane skoro kao i Pajdo...ali inače...vise volim nocu nego danju , vise lovim nocu nego danju ako izuzmem onu zimsku špicu kad nocu nije ni moguce blinkati

oto

Samo po mraku, obaveze me tako tjeraju. A po mraku mi bolje leži obala, a i prilazak smuđa obali. Iako volim dnevni jig smuđa iz čamca, ali ih nemam vremena tražiti po danu. Čamac mi stoji parkiran parsto metara od kuće, samo vodu praznim iz njega  :uf: . Isto tako najviše volim ići sam, smeta mi kad netko stvara buku, svijetli u vodu...

pajdo77

Jel ga u ovo doba godine sa obzirom na toplu vodu vijate navečer na silikon ili na dubokoronce? U bezbroj zadnjih izlazaka na plitkoronce i srednjeronce nisam imao ni čvoke. Onda je valjda u dubljoj vodi ili mu je kasniji cug. Iz nekog razloga ja nemam duboronaca,teško mi ih vući a i mislim da će mi stalno zapinjati pa ih nikada nisam ni forsirao

Kugla

Pajdo zadnji izlazk kad sam uhvatio ovog večeg smuđa je sve na silikonac, na površini vode nema nikakvih događanja, skinem vobler i stavim silikonca na đig glavu i pomalo po dnu i malo iznad dna i bilo ulova.
Ali mislim da ti to ionako sve znaš zar ne  :ok: