Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

marina1983

Otac mi je skoro preminuo pre 20tak dana  ali nisam uz njega ispratio ta prskanja.
Stric je plac pored on kaze sad s proleca sve prska sa ovim .

kuka

nisam shvatio za oca, ima li veze sa prskanjem? bakar i kreč nisu opasan ali dodavanje svakog insekticida je potencijalna opasnost za zdravlje ako se ne pridržava mjera opreza....
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

Kugla

Jutro svima, moram promijeniti sajle na flosu, našao sam inox sajle 5 i 6 mm jel dosta ova od 5 mm?

hranki

Što deblja veča sigurnost.treba nosit teret flosa camca
Ja imam 8 mm

Garofeeder

Meni pocincane 8mm drze petu godinu, nema tragova hrdje.

Kugla

Dečki hvala na odgovorima, malo sam prošetao i vidim ima svakakvih od 4 pa do 8 mm i sve drže, sad je neka od 6 gore zahrđala, uzeo novu od 5 mm inox dvije nove kontam biće ok.

maverick

I ove sto su gore trajati ce jos duo...ali mozes staviti 6 mm, a u donjem dijelu koji se lovi za flos tih tri metra poduplaš. I stavis dvije zabice pa si miran dok si ziv...zvrcni kad budes mjenjao pa ti pokazem kako da montiras ...Koliko inace kosta inox od 6 mm
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Inox od 5 mm je 16 kuna metar, a 6 mm je 21 kunu, uzeo i žabice na svakoj strani po 3, mislio danas poslije podne ako ne pada to promijeniti kolega i ja a naravno dobro došao si da daš savjet kako i što napraviti i naravno jel ono zero cola samo u pitanju da znam ponijeti, kontam to za čas posla promijenimo

maverick

Jbg...danas imam neku drugu obvezu....Uglavnomzadnja tri metra na strani flosa jednostavno stavis sajlu u duplo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Uh neće moći toliko uduplo, kupio jesam više nego treba ali ne toliko, kupio po 17 metara za svaku stranu cca 3 metra više nego je sada, a i piri neki vjetar mislim da mi nije sila baš danas to raditi, biše sljedeći tjedan jedan dan popodne pa se čujemo, a jel kod tebe tako uduplo pa ću pogledati kako je kod tebe

maverick

Jbg...ne sjecam se...imam tih floseva kao voblera  :stripii: Ostavi za slijedeci tjedan pa to namontiramo...sad je bas nizak vodostaj pa ti duze nece ni trebati a mozda i imam jedan komad da uduplas...moram pogledati

Kugla

Ostavljam definitivno za sljedeći tjedan čujemo se pa se dogovorimo.

šajzika

Ajmo i ovdje probat.
Jel znate  nekog da asfaltira dvorista?
Imam nekih 20 kvadrata i sad to ispada višemilijunski zahvat a cigan u meni se buni :stripii:

Moze, neka preporuka i na pp
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Ako dobro pamtim ti si blizu stadiona..kada budu nešto asfaltirali ideš i dogovorio se tako to inače ljudi rade

marina1983