Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Susjed pogledam kod Čave, razmišljao sam prebojati bezbojnim lakom i posipati kvarcni pijesak, a opet gledam ima puno tih nekih gotovih protukliznih premaza pa nisam ni sam n ačisto koji, za 10 tak dana ću promijeniti to pa ću nešto smisliti.

ljuska

Ja lak nikako ne bi stavljao neka boja za drvo i kako si rekao kvarcni pijesak mada i to neće biti trajno

ljuska

Ili neki stari šareni tepih baci gore i bok te veseli :stripii:   

pajdo77

Grumf iz Alan Forda bi to rješio sa derezama za planinarske cipele i opleti :stripii: .30 eura,nema bojanja,zahebancije jedino je nezgodno njima u čamac inače bi poslije svakog pecanja čamac išao kod Maverika na krpanje :stripii:

maverick

Kugli je bolje da se okliznio i pao u vodu nego od nas trazio savjet  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Bemtoi ovo sa šarenim tepihom mi zvuči primamljivo  :stripii:

maverick

Imao sam tepison...dosta brzo strunu obične daske ispod...ne osuše se dovoljno brzo ...imao sam onu tepih gumu ---to je vec bolje po daske ali isto se klize  :stripii:  Imali smo flos od sendvić panela...aluminijskih...to je taj sad sto je Antin...njega sam farbao bojom u koju smo stavljali pijesak...i to je ok...popravi se svakih par godina. Ako su ti te zute daske glatke onda kupi u trgovackim centrima...imas protukliznu traku...samoljepljivu...lijepim i to često po čamcima di se hoda...ne moras cijeli flos...vec taj dio kud najvise hodaš
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Garofeeder

J... daske po flosu, to se moras razbit prije ili kasnije. Jedino rjesenje je istegnuti metal. Led, snijeg, blato, nista ne smeta, lisce i smece propadaju...

maverick

Mi svi imamo daske...neki fosne...Kod nas nije flos samo vez za čamac, mnogi i pecaju s njega...ljeti metal bude vruc...mada ni daske tamno ofarbane ne budu bas hladne  :uf:

Kugla

Imam takve trake u čamcu na mjestima gdje se hoda i super je, nije isključeno da to bude opcija za prvu ruku, a onda to obićno bude i trajno rješenje  :takoje:

dravski pecaros

Situacija riješena  :occasion14:

mossi

Potreban vobler Mann's Baby 1 minus,
dekor nije bitan. Imao razdelio, sad ponovo tražim..

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

tutnja

Bilo ga je na njuškalo oglasniku, mislim novi..
Ima i ovdje nešto
https://www.streetfishingshop.nl/en/shop/kunstaas/pluggen/drijvend/manns-kunstaas-baby-1-minus-crankbait/

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

mossi

Hvala za link.
To mi je definitivno druga opcija.
Prethodnom porukom sam hteo da vidim da li neko ima po kutijama neki primerak, pogotovo ako je stara verzija.