boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

Naravno da sam emotivan,...pa ja lovim samo one histericne    :crybaby2:

maverick

Ja sam sokiran  izjavom da ti uopce trebaju silikonci da bi ulovio smudja... :stripii: ako ne mozes samo da se sagnes do vode i izvadis ribu...djabe onda pricamo... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Nista od saginjanja, zvekn'o me isijas,  :mt1032:  moram da menjam koncepciju  :baba:

pajdo77

Znam da kod išijasa pomaže ibuprofen a znam da ne znam koja boja gume kod mene lovi smuđeve. Kod mene ne pomaže ni dekor klovnovog odjela :rofl2:

rj

sad radim na eho shedu ....znaći moram nać zvuk koji privlači smuđa i to je to ...mislim u prvoj fazi projekta
krajnji cilj je ušteda na priboru ...
druga faza predviđa riboliv meredovom i RJ shedom ....

šetaš pored obale ...držiš u ruci RJ EHOO SHED koji cvrkuće ...smuđevi prilaze izvoru tog neodoljivog zvuka na ribolovcu je samo da ga pokupi meredovom ...može i C&R bezbolni  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

Citat: maverick  u Ožujak 16, 2016, 10:11:08
Ja sam sokiran uopce izjavom da ti uopce trebaju silikonci da bi ulovio smudja... :stripii: ako ne mozes samo da se sagnes do vode i izvadis ribu...djabe onda pricamo... :stripii:
..........Znam da kod išijasa pomaže ibuprofen  :no: :dontknow:

Eeee behu to lepa vremena Mario, o cemu moze da posvedoci  i Mamijo  :rofl2:

Kajman ni ne peca, CD lovi sam.

Kajman ni ne zabacuje, CD zabacuje sam direktno na mikrolakciju.

Composit Devolopments su platili mnogo para Kajmanu da bi pecao sa njihovim stapom.

Kajman kad ide Dacijom na pecanje ne vozi on, Dacija sama zna put do najboljeg mesta. Dacia sama vozi.

Kajmanov fotoaparat sam slika.

Kajmanov fotoaparat na svaku sliku Kajmana automatski ucrtava bar jednog smudja od metra.

Kajman ne krece na pecanje ako jos kuci nije uhvatio bar 12 smudjave od kiloipo do dva.

Kajman bi upecao smudja i na golu udicu, al nece, glupo mu da se lozi.

Zivotni cilj svakog smudja je da ga Kajman upeca.

Kad se Kajman pojavi na obali, smudjevi sami naprave mikrolokaciju ispred njegovih nogu.

Kad se Kajman pojavi na obali jedino sto mora sam to je da spusti stringer u vodu, smudjevi mu se sami kache na stringer.

Ako Kajman pozeli da peca na shporu, smudjevi ga sami naprave tamo gde Kajman to zeli.

Kajmana i na poslu teraju da ode na pecanje, nemora da radi.

Kajman upeca vise smudjeva i od samog sebe.

Kajman moze da razgovara sa smudjevima.

Ako se Kajmanu smudj nekim slucajem otkaci, u obavezi je da mu dovede bar 12 drugih smudjeva + da mu se pismeno izvini.

Savski smudjevi su ljubomorni na Dunavske smudjeva zato sto Kajman samo peca na Dunavu.

Pecao bi Kajman i na Savi, al mu glupo. Zeli da ostavi nesto i drugima.

Smudja koji Kajman vrati u vodu, bice proteran iz maticnog jata.

Ako smudj nekim slucajem pokida Kajmanov predvez, obavezno dodje i vrati mu varalicu + pismeno izvinjenje!

Jednom Kajman nije upecao nista. To je bilo kad je Dunav bio skroz zaledjen. Smudjevi nisu mogli da probiju led da stignu do varalice. Izvinjenje je objavljeno u prvom dnevniku RTS-a.

Kajman bi upecao smudja i na dnu Tihog okeana.

Kajman je pecao smudja u vreme kad je Broj 1 ( Alan Ford ) bio mala beba.

Ne postoji varalica na svetu na koju Kajman nije upecao bar 12 smudjeva za popodne.

Ne postoji monataza varalice na koju Kajman nije upecao bar 12 smudjeva za popodne.

Kajman peca smudja da bi ih edukovao u poznavanju varalica.

Kajman nije stalno na pecanju, moraju smudjevi odmarati malo. 

Kajman kad dodje na obalu svi pecarosi se pakuju i idu kuci. Nicije srce ne moze da izdrzi to sto sledi. Svedoka nesme biti, a da podsetim i Chuk Noris je sa njim. Lora Palmer to nije znala!

Kajman kad dodje na berzu pod Pancevacki most svi stanu mirno.

Ako Kajman objashnjava neku tehniku vodjenja varalice na tekucoj vodi i stavi sliku ulova na tu tehniku sa Sarulestija, momentalno to jezero samo od sebe pocne da tece. Kajmanu se ne protivureci.

Kajman ima zabranu ulaska u Holandiju.

Hauba i Roberto nikad nece pozvati Kajmana na pecanje, upecace za popodne bar 12 smudjeva na Zbilju.

Kajman je za popodne upecao 12 smudjeva na uscu Morave i Nišave

Kajman je jednom napisao post bez ulinkovane slike. Sajt je iste sekunde pao.

zaboravih fotku  :eek:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Žorž

:clap2: ja živeo u ubeđenju da je Čak Samo jedan,ovo izgleda neka prevremena reinkarnacija.Ne vredi više ni pecati,pored ovako zahebanih frajera :notworthy:  :notworthy:

kajman

Citat: maverick  u Ožujak 16, 2016, 11:16:13
Pa ti si kao rj  :stripii:

I RJ je Dok Holidej i Vajat Erp u jednom  :rofl2:

rj

ja pucam samo jednom  :red-card:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

No

Vrijedilo je.

Stajem u red.
  :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :hi: