boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Plata tek u ponedeljak… predug mesec, jbt…

Idem s ovim bojama sto imam… Računam da je i smudjevima magla :stripii: :hi:

ossa

Ovi swifty u donjem desnom uglu su favorit....
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Za ove s zuti i zeleni repić...hm...spreman sam za takve dekore stosta uciniti...Meni su vrh vrhova tokom cijele sezone...jos ako ima kombinacija s nekim gdje je repic crven ali ne nuzno jarko crven vec onako...malo svjetliji...prozirnija crvena....oooooo..... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kao laik iz zadnja 2-3 posta shvatio sam da bjela sa kojekakvim dodacima igra igru ali koje dužine guma koristiti sad u ovo jesenje vrijeme?

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Moja logika je slijedeca...sto dolazi vrijeme da se riba intenzivnije hrani tako ja nudim vece obroke...ali u kutiji su mi varalice od 8 do 12 cm...Drava je puno teza loviti od Dunava...plitka...bistra...i u njoj je puno teze ostvariti prevaru .Bar je to neko moje iskustvo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

Citat: SMT  u Listopad 29, 2022, 14:16:47
Plata tek u ponedeljak… predug mesec, jbt…

Idem s ovim bojama sto imam… Računam da je i smudjevima magla :stripii: :hi:

Inače kad tako nešto SMT objavi odmah traži po netu ili negdje pohranim sliku, kao na to "ide"  :notworthy:

SMT

Hvala sto tako misilš…

Ali nije to baš tako :hi:

Jedina teorija u koju ja verujem 102% u ribolovu je jako prosta i dokazana:

“Onaj ko ide na vodu, taj i lovi”…

Tamo ipak saznaš sve…

Ovo su ovako naši mali dodatci, začini, itd itd… Lepo je kad imamo veru u nešto sto radimo ili u ovom slučaju u boju…

Ervin

Ma boja i nije tako bitna, sve je ok ako je zelena!

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

im84

Lemon tiger i salt n pepper lovi opako  :ok:
#foxrage
#fox_rage_fishing

pajdo77

Dosta gledam Ruse i oni silikoncima love i po noći. Kod nas tj mene je običaj da po danu ide silikon a u sumrak već pređem na vobler. Kod njih to nije tako,udaraju oni bez pardona u mraku i uredno love na silikonce. Još jedna stvar koju sam kod njih primjetio da bacaju uže silikonce tipa kao naši tvisteri ali sa repom šeda tj onom lopatom na kraju,rebrasti su i boje narandže tj mrkve,na tu boju i takav oblik neki Rus rastura,koristi naravno i druge boje ali oblik ostaje isti. Nešto poput ovoga

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Jedno vrijeme sam izrazito forsirao gumu s malom glavom od par grama tokom noci...Ono tipa kamena obala kameni prijelazi pa tesko uvijek na svakom spustiti vobler a da ne zapne pa hebes mjesto dok ga otkacis ako ga uopce otkacis....Lovio vise mozda nego na vobler....U zadnje vrijeme slabije to koristim...zasto ...ne znam  :icon_scratch: Sad recimo vise kombiniram vobler pa ako nece nista određeno vrijeme onda klasicno jiganje i provjerim da nece mozda uzeti pri dnu...pri spoju kamena i korita ....itd itd...uglavnom kombiniram.....sta god mi padne na pamet

SMT

Proizvodjaci varki su, nikad bolji… izbor tih silikonaca je nikad veći… Boja milijardu… Koliko su bitne, koliko ne, svi mi manje vise znamo za sebe…

Ja se licno  “upecam” na taj mamac koji nude proizvodjaci… Volim da vidim kada neko uradi dekore koji budu savršeni ili blizu toga…  Doda Dok, ELPI, Orka, nekih finih bojica, eto mene, kupujem…Trude se ljudi, pozdravljam :hi:…Šta to u praksi znaci:

Prodji u ovu radnju, onu… kupi kesicu, dve, tri… Da ti ovaj, onaj  nešto da probaš…  kao nije to skupo… to se neprimetno gomila… imaš “milion” dekora… Kad ćeš ti stići to sve isprobati!? Trebaš spavati na vodi…

One stare zalihe stoje po kutijama, ne smanjuju se… Lovile su, a ne bacaš vise… izašli su novi, lepši dekori koji isto love… Tebi ovo drugo sladje bacati…

Ako se može, treba tu kupovinu i dodavanje silikonaca optimizovati…” Ne lutati”previše, sa bilo čim… Ne možeš to sve ispratiti i pobediti u toj trci… Gubiš se u svemu tome…

U kutijama ima nekih silikonaca, koji su moje godište, jbt… Ruka uvek ide napred u one kesice, gde su ti nabarenije ofarbani… pa još kad “zveknes” nešto na to, teško obični zeleni ili beli dekor koristiš a lovio je i on kao lud… :hi:

Ali dobro, moramo biti u  trendu,  pratiti malo… monotono je uvek isto…. Igramo se sa bojama :hi:

jurajurajura01

80% ribolova pecam preko sonara i parkiram se na ribu bilo to jedna dvije pet pijesak ili panj, imao sam 10 kutija sa svim mogucim proizvodacima bojama i velicina na kraju zadnje 2 godine sve sam bacio i doslovno jedan dekor imam salt n peper u camcu mi stoji triger 10 12 i fox 10 12
Zima ljeto plitka voda duboka sunce noc vjetar uzimaju gumu  i nikaku razliku mi neprave prezeno u prvim zabacima riba uzima ostalo sve sam bacio

SMT

Znate vi mog drugara Baku!?

On poruci malo ovih zlatnih… Sprži kutiju pljuga i polomi smudjeve na tu jednu boju… i kaže, šta vi tamo se..te o tome!

im84

Noćna pakovanja za Fox Rage UV Pro Shad 10cm, Lemon Tiger boja
Puno uža guma, iako tanja, nema ono klasično uvijanje repa u ''osmicu''. Neznam, ovi ga vole  :takoje:

#foxrage
#fox_rage_fishing