boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

Interesantno je i ovo "gledaj kajman"
Sad' ce da ispadne kao hvalisanje ali O.K. pricamo o boji. Bio je tamo i Dragan Jovanov....Dan pre toga urnisasmo Tigar i ja krupne smudjeve na orkin sed tvister 13cm /tada su smudevi, saruleski, prvi put videli ovo cudo/, sutradan popodne kaze Jovanov /kada mu je Tigar pokazivao neke filmice od danasnjeg dana, sa bruka kolicinom ulovljenih/ Eeeeeeee eb'ga kajmane ja taman javio, juce, Joci, farbaj sve u zeleno - crno, unistise Tigar i kajman sandere, a ti ga danas razbi na crno zuto...Da, ama ta dva dnevnog varalicarenja su bila razlicita prethodni, oblacno ceo dan, - dan posle, suncano i ne preterano jako suncano. Taman onako kao sto rece Robert, kad je Sunce na zuto i kad je na med.
E sad cu da zapetljam pa sta bude. Ja i sada mislim /he ja mislim pa naravno ja/Daklem mislim da to nije zbog boje vec zbog ostrog kontrasta crno-zeleno, crno-zuto........ :mt1032:

Evo ovo je taj Tigar u  boji meda, mada mi Tigrova boja vise lici na boju bakra :takoje:

mrjr

@RJ
Bolje vas našao g-dine Ruppe
Inače, sinoć su smudjevi jeli dobro,ali tek oko ponoći i nisu imali zamerku na plavičastu nijansu.Tamno plava ledja a svetlije plavi stomak pomešan sa sitnim gliterom.Tamna kombinacija za noći pune mesečine, radi kod nas.

rj

najviše ulovljenih smuđeva u jednom ribolovu imao sam na dekor smeđa leđa i shartez (prljavi) trbuh i to po noći ...
drugi slućaj je bio u podne na sivi sedef jednobojni shed ...netreba napominjat da sam "testirao" i druge dekore ...ni kvrc ...vratim staru kombinaciju shou se nastavlja ...zašto ...nemam pojma
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

Citat: mrjr  u Svibanj 08, 2015, 08:20:12
@RJ
Bolje vas našao g-dine Ruppe
Inače, sinoć su smudjevi jeli dobro,ali tek oko ponoći i nisu imali zamerku na plavičastu nijansu.Tamno plava ledja a svetlije plavi stomak pomešan sa sitnim gliterom.Tamna kombinacija za noći pune mesečine, radi kod nas.

kod nas je još lovostaj mada se smuđ davno izmrestio i napustio "čuvanje gnjezda" tako da mogu samo  :clap2:

mrjr

Iskreno, kod nas kreću sitniji spočetka sezone,tako da nekoliko kilaša ugreje srce :) ,ali to je kej.

kajman

.............smeđa leđa i shartez (prljavi) trbuh
Da, tada Joca jos nije imao shartres farbu vec je silikonac bio crna ledza i zeleno mutno providno telo - bas tako -shartez (prljavi) trbuh-
Daklem RJ ne priznajes kontrast kod siluete, sta da ti kazem? Sedi...........  :stripii:

rj

mogao je vidjet qurac a ne kontrast po noći na pokosu sa 8 na 10 m

kajman

Pa o tome Ti i pricam aloooooooo  :eek:
Vibracija TAKO OBOJENOG I TAKO DEKORISANOG SILIKONA + silueta, = sander  :stripii: Dobro je sto si konstatovao, nocu se boja ne vidi!  :icon_thumright:
aaaaaaaaaaa.......ovo........najviše ulovljenih smuđeva u jednom ribolovu imao sam
Ih, bre, skroman si covek, preterujes u skromnosti, 'ajde povecaj malo broj dana,  :takoje: ja sam ih imao preko 500 ako ne i.......   :mt1032:

rj

ja sam duboko ubjeđen da smuđ u lovu koristi nekoliko osjetila ... čak sam ubjeđen da ih rijetko kombinira ....ako uslovi dozvoljavaju koristi vid ...po tami ili mutnoj vodi ...miris i vibracija ....samo treba pratit uslove mikrolokacije  :toothy12:

kajman

Evo Tigar te pozdravlja apropo dnevne-siluete, narocito one difuzne siluete u svitanje i sumrak :bye:

rj

ne općinjavaju me ulovi iz "ribogojilišta"  :baba:  :stripii:

kajman

Eh, prc i cvrc, 500 hektara ribogojiliste /pod znacima navoda video sam/ ama evo dve godine za redom po 11-sledece 15 varalicara svih 7-8 dana ispusise bez ijednog ulova ili jedno dva smudjarka od 800grama,  na tom "ribogojilistu"  :rofl2:
A namerno ides u off izbegavajuci da.....jaoooo, vrdalamo .....ce bude ban-ana ; ma znam nece gde kum na kuma, Mario pos' nema na cega da fata ripceki.
samo se ti zezaj ce oprzis ruke na taj gvozeni camac kad pripece, a jasno je eto sto i ne smes da lovis iz tog gvozdja po vrelom suncu, SA KONTRASTNIM SILUETAMA nego cekas tamnu -hladnu noc kad smudjevi ne vide   :stripii: :stripii: :stripii:

rj

oš da ti sredim ban  :sha:  :rofl2:

Vi kao školovan čovjek trebali bi znat da je AL odličan provodnit topline ....samim tim i hladnoće ....dakle moja ladja ima "dunafski klimazone " ... :rofl2:  ljeti ga hladi ...zimi grije ....KEC ...iz termodinamike  :stripii:

maverick

:stripii: Kad se matorci popale  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

:crybaby2: Ja Tebi dao minus a ti Meni odmah KEC  :crybaby2: :dontknow:
Pa, kako god, ta ploveca -niklovana- kasika blesti po suncu i dodatno osvetljava vodu okolo zato moras po noci da lovis one Nevid Čorović smuđeve   :glasses9: :rofl2: