boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TopMix

Ako se ne varam, ima negde slika na kojoj i Kajman peca smudja na belog sheda, al unapredjena varijanta - na struju ...  sa bakarnu zicu i na niski napon   ::)

maverick

Matori je premazan sa sto fora  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

kajman

Citat: TopMix  u Ožujak 18, 2016, 21:46:15
Ako se ne varam, ima negde slika na kojoj i Kajman peca smudja na belog sheda, al unapredjena varijanta - na struju ...  sa bakarnu zicu i na niski napon   ::)

:occasion14: :hello:

Hunter

jel bijase bakrena ili aluminijska!?aluminij je da se obrne polaritet ako nece na bakrenu!da raspravimo i tu pricu,a kajmane!?

maverick

Za smuđa mora bakrena a za bucova moze i aluminijska  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Citat: maverick  u Ožujak 23, 2016, 13:37:55
Za smuđa mora bakrena a za bucova moze i aluminijska  :stripii:

:takoje: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

TopMix

Ma , koga jos zanima boja ako se pogodi vibracija, tvrdoca, velicina, miris, elektricitet, prezentacija, tehnika, taktika, predigra... ?    :stripii:

Hunter

vi se zajebavate ,a kad kajman objavi tekst u sportskom ribolovu onda ja imam problema sa njih par koji mu vjeruju od rjeci do rjeci!pa me jos uvjeravaju da twister treba montirat vako i nako i sto ludosti!u radnji drzim sliku mene i matorog kako cevcimo pelinkovac,samo da i moja rjec moze imat neku težinu! :takoje:

maverick

TonyC

rj

kajman piše knjigu o lovu smuđa ...dao sam mu autorska prava da koristi moje name  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

Citat: TopMix  u Ožujak 23, 2016, 17:31:42
Ma , koga jos zanima boja ako se pogodi vibracija, tvrdoca, velicina, miris, elektricitet, prezentacija, tehnika, taktika, predigra... ?    :stripii:

Pa, tacno tako, kratko i jasno Tope ne znam zasto vecina misli da je varalicarenje smudja komplikovano  :rofl2:
Kod silikonskih varalica u okviru “radnih” povrsina razlikujemo
-     Frekvenciju, i
-     frekvencijsku raspodelu
E, lepo. Ako je frekvencija broj talasa koji prodju kroz odredjenu tacku u odredjenom vremenskom intervalu, jasno, i broj ciklusa ili VIBRACIJA kroz koje prodje telo u pokretu u odredjenom vremenskom intervalu. Hmm……da sila uzgona kroz fluid, gravitacija i…..dobro! Znaci, frekvencija je reciprocna potrebnom vremenu da se zavrsi jedan ciklus. I evo nas na „muzickom“ spotu. Herc i ton. 1 herc=jednom ciklusu u sekundi. Kiloherc-1.ooo……megaherc 1. ooo. ooo….znaci ton A iznad srednjeg C /zica A na violini/ ima standardnu frekvenciju od 440Hz, pa prema tome….dobro ukratko…
Frekvencijska raspodela posmatrana kao zbir, grafikon ili lista podataka uredjena je tako da pokazuje ucestalost javljanja svakog moguceg ISHODA nekog dogadjaja koji se ponavlja i koji se posmatra vise puta. Primer su rezultati izbora izrazeni u procentima. To je sasvim O.K. But, No Daubht frekvencijska raspodela moze da se predstavi i kao histogram ili tabela. Za velike skupove podataka, grefikon je cesto predstavljen u obliku krive, koja predstavlja funkciju raspodele.
E jeste, znaci, cuvena zvonasta kriva ili NORMALNA RASPODELA jeste grafikon jedne takve funkcije. Frekvenciske raspodele narocito su korisne u predstavljanju velikih skupova podataka i utvrdjivanju VEROVATNOCE.
I eto jednostavnog objasnjenja kako uz pomoc silikonskih varalica biti uspesan!

A iskomplikovase ga sa ovim bojama samo tako na opsti uzas  :stripii:

kajman

..........Hanter
.....-samo da i moja rjec moze imat neku težinu! :takoje:
Pa da, tezinu, ljudi sa razlogom traze twistere sa debljim telom i sitnijim rasterom kao sto je nekada bio Hart. Ama to i ja pisem, apropo tezine - teze je otkinuti uspravno postavljen twister u granju nego vobler. Vrh udice je u telu twistera pa klizne preko grane a pritom vrsi funkciju voblera-na kratkom rastojanju-za razliku od tri torkrake na vobleru.

kajman

Citat: rj  u Ožujak 24, 2016, 07:58:53
kajman piše knjigu o lovu smuđa ...dao sam mu autorska prava da koristi moje name  :rofl2:

Zato sam i promenio naslov knjige! Zbog nedostataka RJ silikonaca novi naslov ce biti "Smudj besan grize obalu"