Dolazi zima

Autor maverick, Listopad 18, 2013, 18:02:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

kakvo je stanje uopce na camcima?? nisam kuci pa neznam koliko opasno je za camce...nadam se da jos nije opasno tek u subotu mogu na camac...

maverick

Daleko je od opasnog...dok ne bude kao na slici ne sekiraj se

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Aaaa uuuuuu , kad se ovog sjetim nije mi dobro !      :BangHead:     

maverick

A ovog se jednio treba plašiti i vecih količina snijega ali vise manje da ne slome cerade tko ima...inace snijeg skoro nikad nece potopiti čamac....a jos malo slika zimskih gadosti  :icon_biggrin:
Godina je 2010

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A ne skuzih sta ovi rade  :no:

ossa

Ukucao sam honda bf 15
A pojavili se bacuske. Reko mozda cete vi znati zasto ovaj tera zanu da dodaje gas.
Naidju krize, drukcije grize...

Kugla

Ludi Rusi, ni oni sam vjerojatno neznaju što to rade.  :rofl2:

miha

silure

ma mislim da ni oni ne znaju sta rade :icon_biggrin: :icon_biggrin:

maverick

Zima je na vratima, oni koji vade čamce van, nije loše da konzerviraju motor ili da obave vinterizaciju kako se to sad popularno kaze...sve je u videu ispod...kupite sprej...pregledate očistite..i to je to. Vidim neki skinu motor i ubace ga u garažu ili podrum...bar za one dane koje vas vozi po ljeti zalužio je da ga dobro operete , očistite kamenac i blato i malo namastite. Za one koji ostaju u vodi...mala inspekcija se da obaviti na vodi...a i ovo je idealno vrijeme da izvadite rezervar i ispraznite ga do kraja...sigurno ima vode u gorivu koja ce prije ili kasnije stici do motora...