stolica za čamac

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 22:18:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

da vidimo slike stolice iz tramvaja :hello2:

Juzba

Neće on slikat stolicu već plućni odjel :toothy9: :toothy9:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

kad ja vidim kabanicu onda budete i vi vidjeli stolicu  :icon_biggrin: sale malo...stolica je ok...plasticna...ugodna od nje ce se napraviti stosta
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

maverick

Kugla

Pa kad je onda kavica u Velpru, dugooo nisam tamo bio

srdjo_

Ja sedim na kompjuterskoj stolici samo bez tockica  :enjoying: Ona je ustvari kao neka manja fotelja (niza je)... Jako je zgodna za pecanje jer se mogu okrenuti na njoj kad treba nesto da dohvatim sto je pored ili iza mene i samim tim ima manje buke u camcu dok se peca... A jos kad se namestim bocno pa noge prebacim preko talasnjace i jos kafa i pivo  :occasion14:

bole 78

Darko

nešto slično je i ova " tramvajska "  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

treba naci nesto od prokroma za stup na kojem ce biti stolica i koji ce imati dovoljno sirine da se ne prevrce u camcu....meni treba nesto onako poput barskog stolca

srdjo_

I jeste od nerdjajuceg celika i super je stabilna..

bole 78

Ove za tribine nisu lose jer su prilicno jake,a i sedeci deo se podize kad ustanes...i cena od 20-tak eura je sasvim ok :thumbsup:

Tommasi

Jel netko probao ovako šta postaviti na klupu u čamcu (ubušiti).Ima li uopće smisla zbog stabilnosti,da se ne bi klatio ko ptica na žici  ;D

maverick

Svasta sam isprobao...u konacnici uvijek smeta...ona najeftinija na preklapanje sto kosta debelo ispod 100 kuna je najbolja za bilo koji camac da sjednes , malo odmoris...a ako bas zelis pecati stacionarno...onda saranska stolica je no.1  :thumbsup: