čvorovi

Autor Kugla, Studeni 22, 2012, 20:40:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

To je dupli Albright, tako se i Alberto vezuje sem sto se ne ide isti broj namotaja nazad ka omci nego upola manje, cvor je tako kompaktniji, ili mozete Albright i sa 7+7 da vezujete na primer i da bude kompaktan, 10+10 je previse i to je neko cisto onako zaokruzio...

umpahpah

ma hebes te vase cvorove Greysika mmi dofuro neku Dawinu foru za pravit spoj strune i predveza!!!! zavezes prije nego kopcu,odlicna fora!!! ima u Kapitalcu d.o.o.

maverick

A nikako da nađem kako to izgleda...daj neki link...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

umpahpah

pogledaj clip!!! uzivo jos jednostavnije,i u mraku vezes bez hebem ti

maverick

Odlično i jednostavno...budem isao u dva tri dana u Kapitalac pa kupim  :ok:

tole

a da platite nekome da peca umjesto vas :sha:

maverick

Imamo i ljude zaduzene za to  :stripii: samo se nesto zezaju ovih dana  :stripii:

umpahpah

nema na stanju bit ce za 20tak dana imam dojavu!!!!

maverick

Molim te samo nemoj više imenovati izvor informacija  :stripii:

mossi

Ma to je obična heklica, ima je svaki šarandžija u priboru!

maverick

Predvez u ribolovu smuđa varalicom je korisna stvar....meni je osnovni problem vezanje i to je jedini razlog zasto ga ne koristim...

umpahpah

Citat: mossi  u Siječanj 15, 2015, 23:03:36
Ma to je obična heklica, ima je svaki šarandžija u priboru!
je je ali se sa obicnom to ne moze,probo ja!!!  :red-card: