Više od riječi!

Autor Juzba, Studeni 22, 2012, 21:15:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feco

Jel se to netko ponovio ?  :icon_scratch:
POLAKO I BEZ VEZE

feco

A jedna od ovih je moja
POLAKO I BEZ VEZE

nekinho

Feco mora da si propustio, čovjek se doselio na ušće, vidiš da je već postao i član, sad će uskoro i svoje običaje nametnuti i ode sva ona tradicija tog kraja stvarana godinama u zaborav...
Htio sam reći, do sada su tamo lovili ribu, ali sad kad Ljuska krene po Dunavu i Dravi, možemo svi pribor u prodaju oglasiti...
A ti Feco što si uživao uživao si, stiže novi dunavski vuk...

majstor

Čuvajte se bjelovarčana. Ti su gadni. Imam ih ja desetak preko puta moje kolibe. :uf:  :baba:
Ljuska, šala naravno.  :stripii: :stripii:

ljuska

Citat: nekinho  u Svibanj 15, 2019, 11:38:07
Feco mora da si propustio, čovjek se doselio na ušće, vidiš da je već postao i član, sad će uskoro i svoje običaje nametnuti i ode sva ona tradicija tog kraja stvarana godinama u zaborav...
Htio sam reći, do sada su tamo lovili ribu, ali sad kad Ljuska krene po Dunavu i Dravi, možemo svi pribor u prodaju oglasiti...
A ti Feco što si uživao uživao si, stiže novi dunavski vuk...
čovječe o čemu ti pišeš ja to ni u šali ne bi izgovorio mora da imaš gadnih problema u glavi

Ivan Borojević

nekinho

Ljuska šala... Oprosti čovječe koji te i ne poznam... Osim sa ovog foruma po postovima.
Pa nisi valjda ovo ozbiljno shvatio. Problema nemam, malo mi fali pecanja u ove kišne dane, ali zasjat će sunce.
I tebi želim da se ugodno osjećaš u ovom kraju, naravno i da se napecaš i uživaš. Nema ništa loše u tome.
Vjerujem da i Feco kojeg sam upoznao neće zamjeriti na mom komentaru.
Poštovanje obojici.  :hi:

ljuska

sve pet kod mene su uvijek vrata otvorena za cugu i klopu

feco

Kome sam ja išta zamjerio, osim toga ja u tom postu nisam ni vidio ništa loše, samo šalu.  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

No

Upoznao sam umjetnika čija su djela nevjerojatna
Imao sam čast boraviti u njegovom domu i pogledati neka od djela na samom izvoru.

image uploader

pajdo77

Lijepo  :takoje:,a sad mu reci da podijeli sa nama svoj opus ženskih aktova. :stripii:

SMT

No

:uf:  kud baš aktovi. Pajdo hoćeš da ti srce preskoči.

Ma zezam se.
Ne znam ima li ženskih aktova ali znam da slika sa barutom koji kad je slika gotova zapali i ostane paljena slika ispod. Radi slike od soli, prašine, boja koje se mijenjaju u odnosu na svijetlost.
Zanimljivo, zanimljivo, zanimljivo

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

majstor

Nije neka kvaliteta ali dvije duge sam snimio u vožnji.