Više od riječi!

Autor Juzba, Studeni 22, 2012, 21:15:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Dravski, jel to neki rudar iskopao fosile smuđeva.  :stripii: :stripii:
Sad će me :red_indian: kazniti.  :smjeh:

maverick

E kakav je to momak bio....110 kg...oštar pogled....štap još oštriji...a sad...sjena samo ostala  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Za to ja izbjegavam bicikl i tuđe žene.  :baba:  :stripii: :stripii:

maverick

A šta imaš protiv bicikla  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Imam bicikl ali nemam adekvatnu odjeću. Sjeti se što ti je mama rekla.  :stripii: :stripii:
I sam imam 10 kila manje i ne smijem srce naprezati s tuđim ribama.  :rofl2: :rofl2:

dravski pecaros

listao novine i nađem slike ima i RJ ali lošija slika pa se nevidi baš

Jožef1

Dravski ova je fotka ma gdje god da si našao i postavio predivna  :ok:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Neki dan se vraćam iz Dubrovnika  :ok:

Jožef1

majstore,to su mjesta koja su mi srcu draga  :ok: a još ove prekrasne jesenske boje  :icon_thumright:

majstor

Prekrasne su boje. Ustvari sam snimio iz čamca dva pribora sa kederom za štuku.

Jožef1

Koliko sam shvatio, to su mjesta gdje čekaš (uspješno)štuku, a sa istog mjesta -iz čamca- pecaš i plotice? Ako je tako, zašto su štapovi na obali s kojima pecaš štuke  :icon_scratch: Ti znaš najbolje, to je tvoj teren.., moje mišljenje koje uopće ne mora biti ispravno, lagamo se približim tim granama na cca. X metara, spustim kedera i držim napet silk i vratim se nazad u poziciju gdje se peca plotica, a štapovi s kederima su u čamcu i uopće se ne bi trebao micati sa čamcem... ali vjerojatno Ti najbolje znaš  :icon_thumright:  :hi: Mjesto je idealno za štuku  :ok: jesi li pokušao varaličarit ?  :hi:

nekinho

Jožef1