Big Foot Ultimate 2014

Autor maverick, Studeni 14, 2013, 21:36:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

branko

imo sam ja yamahu kao tvoju pa prodo i kupio hondu

rj

branko

Ivan Borojević

Branko, da si onda kupio jamahu 30 koja ima 750 ccm nebi sad moro kupovat hondu 40 sa 808ccm, mislim mala razlika u ccm, ali sta je tu je sad je gotovo. Vidicemo se na Dunavu na proljece, a mozda i kod Joce na Inzuli. :icon_thumright:

rj

radi ...radi ..i onda zavuče ...puno ih je otišlo u qurac ..

Rap

rj

maverick

dvadesetki u zadnje dvije godine mislim 8 komada koliko ja znam....sto se tice 40-tki na dvije je bilo problema...kume kako se zvao onaj s aluminijskim maskirnim....on je jedno bar deset puta u garanciji isao na neku intervenciju....od lambda sonde do drugih sitnica...mislim da su na novim motorima je to rijeseno.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

branko

yamaha ,honda sve je to isto ko ima srece sa motorom sluzice ga ko naleti na lose jebace ga kolega ima hondu sa 3500 radni sati nikad nije pipnuta

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

branko

stigo bigfoot ultimate zavrsio carinu jos samo da ga registrujem

maverick

A koja je cijena na kraju krajeva

branko

camac sa konzolom,volan,kolotura napred,malo ograde nazad i dva boksa nazad sa poklopcima i kantama unutra.2450 € carina i pdv 2800 kn al smo racun pisali 11oo €