Big Foot Ultimate 2014

Autor maverick, Studeni 14, 2013, 21:36:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Gledam video 2-3 puta.. Jako ljepo se ponasa,interesantan mi je mali tzv(slip) elise ili ti proklizavanje dosta ga rano smanjuje izbacivanjem zadnjeg kraja plovila a ipak je to tezak motor iako lagan camac...fino pogođena elisa i trim naravno i sam motor s plovilom  :thumbsup:

jurajurajura01

Brzina uzvodno 60 i na toj brzini upravljiv da se skrenit dva panja izbjego vidi se na snimci

maverick

Čini mi se da smo te vidjeli u nedjelju na Dunavu...doista "ružno" za vidjeti koliko brzo juriš  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: jurajurajura01  u Veljača 24, 2020, 12:30:49

Brzina uzvodno 60 i na toj brzini upravljiv da se skrenit dva panja izbjego vidi se na snimci

:uf:

Pri ovakvoj brzini se vjerojatno osjećaš, više kao pilot nego vozač čamca

:notworthy:  svaka čast za volju i hrabrost

jurajurajura01

Citat: maverick  u Veljača 24, 2020, 12:39:06
Čini mi se da smo te vidjeli u nedjelju na Dunavu...doista "ružno" za vidjeti koliko brzo juriš  :clap2:

Ko da sam vas vidio na hulovu oko 10 sati al sam gledo kameru kako snima nisam stajo

maverick

Da...tamo smo bili kad si jurio ... :ok: Motor je malo prevelik za moj ukus  :stripii: ali razmisljam o nekom slicnom  kompletu...to valjda kriza srednjih godina me hvata  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Voziti tom brzinom i u takvom čamcu bez "narukvice" je hrabrost ili ludost.

jurajurajura01

Neznam negledam to kao osigurac
Prvo sam imo 15ks motor pa 20-40-60 sve je to meni isti osjecaj brzina je malo veca ali nikaku razliku u sigurnosti neosjetim i da ispadnem iz camaca sa 10ks isto sranje se desi barem ja tako vidim

mossi

Loše vidiš..

Kad ispadneš iz čamca koji ide 70+km to je kao da si udario u beton..
A u zavisnosti od ugla ulaska ekstremiteta u vodu, lomovi su sasvim normalna stvar.
Zimi .. bonus!

:hi:

pajdo77

Ja samo znam da tu siguronosnu narukvicu nisu metnuli kao modni dodatak uz motor  :takoje:. Šezdeset na sat nije malo nimalo. Zima,nema se prsluk,čamac ode a ode i ti al na dno nedaj bože. Da se razumijemo nismo ni mi bolji što se sigurnosti u plovilu tiče ali sa šest banki ja bi se zanitovo za čamac  :stripii:.

jurajurajura01

Ovako je malo adrenalin to je ko sa autom neko se veze neko ne isto ko i narukvica

No

Možda je malo drugačije, jer nije isto ako se motor ugasi kad ispadneš ili se ne ugasi i ode bog te pita gdje. Ako se ugasi šanse da preživiš su veće   :ok:

maverick

Sama odluka da sjedneš u čamac i odeš na Dunav je rizična...jure ovi vamo oni tamo...brodovi...magla...noc...Svatko pazi na sebe koliko ima potrebu...Da je sve to najpametnije ...sigurno nije...da dize adrenalin do panja...diže...pa tu naci neku sredinu, ni Jura ne vozi tako non stop ...ovo je bilo vise manje za potrebe snimanja ako sam dobro shvatio

Rap

Jura, nije kritika, više onako, zakon s ovim novim promjenama  nalaže (čitao o tome danima) pa sam primjetio, inače možda i ne bi.

maverick

Zakon sad nalaže narukvicu.... :sha: to je dobra informacija ...malo brkamo Juri temu ali ajd