Ribolov štuke-filmići

Autor Rap, Studeni 22, 2012, 23:29:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kockar

Odlicni klipovi, i jako se dobro vidi koliko je pravi pristup na zatvorenim vodama bitan, pre svega pravi pristup u gazdovanju...
a potom i Igorov izbor tajminga, varalica i pribora.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

tutnja

Evo i od mene malo akcije uz napomenu da grip vrlo rijetko koristim.. većinom ruka pod škrge ali ovaj put je bilo "sigurno je sigurno"

https://www.youtube.com/watch?v=sRLukXhYQVc&feature=youtu.be

I malo guštanja na MC Bassparu 702ML 3-10 g

Poslano sa mog LG G3 koristeći Tapatalk

Kugla

Tutnja generacijo pa je si to ti? Ne mogu skužiti ili je to sin, ili se ti nisi ništa promijenio  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

tutnja

Ma ja sam, omatorilo se nemaš brige

tutnja

Evo još jedna sa jezera Rutbeek u Nizozemskoj. Nije neki kvalitet snimka, (stari mob) ali vidi se da sam tu malo više isforsirao štap nego što bi trebalo.. ima to malo gofance snage i žilavosti za svašta

dravski pecaros

vamo koda ljudska noga nije kročila... :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

ljuska

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

Ne znam šta će mu kutija s varalicama,da na pileću nogu stavi udicu i provuče ulovio bi.

Ovo je baš sistem baci vadi,baci vadi a onda više ni ne bacaš samo vadiš.  :stripii: :stripii:

šajzika

Osobno bi volio otici ponekad na takvu vodu da mi je blizu.
Cisto da se izivis i naslusas kocnice na roli.
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Ja sam prije oko 2 mjeseca imao ludo popodne...3 sata blinkanja 17-18 štuka ali večina su manje bile od 500-800 grama....  :occasion14:

joker

svaka cast bas nezamislivo bome i to nije sitna stuka
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

tutnja

Iskreno, meni bi dosadilo za 15-20 minuta.. a nakon 2-3 takva dana bi vjerovatno ostavio i štap i ribolov. Nema tu više one čari nadmudrivanja s ribom, neizvjesnosti i svega ostalog što nas i vuče na vodu..

pajdo77

Da kod nas ima ovakva voda stajali bi jedan pored drugog kao počasna garda a kad ne bi više bilo štuke onaj zadnji što odlazi pokupio bi i one drvene rašlje što stoje kraj ovog lika :violent1:

mlb

Pa i nije nešto specijalno , ako sam dobro brojao imao je čak četiri prazna zabaca s pokojim udarcem  :stripii: :stripii: :uf: