ProfiBlinker Attractor

Autor Greys, Studeni 29, 2013, 09:44:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Došlo mi da plačem jučer, malo malo udarac, kontra i nema repa na Attractoru. Vučem ga i samo se otkači, a repa nema. Jedan Attractor 16kn. Jbm ti takvu cijenu, ali šta da radim kad ih volim, navikao sam na njih i uz Orku meni uvjerljivo najbolji, samo ta cijena me ubija. Čak sam i sam probao praviti repove i lijepiti ih, ali nije to to. Sva sreća pa nema puno takvih dana da tako uzima i kida repove.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Hunter

kako je 16 kn bogte,u mioljcu je najveci 13 kn,a i to je puno...

raso

U Srbiji se može naći veliki za 1 ojro

baka

Kupovao u Adriani vel. G 16kn. Cifra ubija, ali su zakon.
Ako budem išao u D.Miholjac naići ću da kupim nekoliko komada.

Rašo, ti u Srbiji su kopija i dobri su, lijepo izgledaju, ali nije to to. Kad uzmeš pravi i taj razlika je ogromna, imaju totalno drugačiji rad. Neusporedivo.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

raso

bolje kontaktiraj Jakelu da vidi pošto su u Njemačkoj pa da ti donese za Uskrs, evo mogu ga ja kontaktirati pa ti javim
sad sam gledao 1,20 euro komad

Rap

Carpista na vise komada daje za cijenu  ispod 1 €
Sto bi trazio po Srbiji osim ako ti nece Rasic donijet : D

Lomnica_city

Naravno da nisu kopija ovi kod nas, ISTI su u svakom smislu, ti od 100 dinara komad su kako treba, a oni od 50 dinara komad su skartovi kojima su otpali repovi, pa ove boli tuki da ih lepe, ovi nasi otkupe, zaleme, pa kako ispadne (bude prilicno OK, ponekad malo krivo u stranu ili poremecen ugao papucice)...

Vlada Tadic

Posto kolege spominju atraktor i kopije evo malo pojasnjenja iz prve ruke.
ja prodajem po SRB profiblinker robu i da ne pravimo neke rekla kazala price evo pojasnjenja.
Uzecemo pricu atraktor.
Atraktor koji ja prodajem po SRB nije kopija , nije 3 klasa nije ....da ne lupam dalje nista od toga nego jednostavno atraktor iskidanog i pocepanog repa koji nije za prodaju kao nov.
Znaci ja zalepim i prodajem po 3x manjoj ceni.
Druga stavka kad pricate o krivim atraktorima je ova. vas zastupnik ili ko vec kad ode u svabiju on ne kupuje upakovane nego kupi na kilogram jer je cena povoljnija pa sam upakuje u kesice. A medju tih kilogram bude svega i ponekog iskidanog itd....
Ali je zato cena dosta povoljnija.
Trece nece vise biti atraktora kao ovih do sad jer se tehnologija promenila i nacin rada stizu novi atraktori iz jednog dela. Eto recimo ovo je najnovija informacija za koju se ne zna.
Sad da li je atraktor lovan za smudja mogu vam reci jeste jer gomila mojih prijatelja lovi na njega. Atraktor zahteva brzu vodu i ne velike glave. Postoje momenti a verujete mi da ne lupetam jer mi nije namera da nikoga ubedjujem u nesto da atraktor ume da iznenadi kad sve odkaze.
Ne bih ga poredio sa ostalim gumama je vecina guma je kopija jede druge itd...u SRB malte ne nema izmisljene gume sve su kopije sa nekim izmenama.
To znam provereno jer svi skidaju i video sam svojim ocima. I ja skidam i ne krijem.
No da skratimo pricvu atraktora ovakvih kao sto ih znate bice mozda jos ove godine i stizu novi modeli.
Profiblinker je jedna sjajna firma sa dosta zanimljivim programom i kvalitetnim ali dosta nepoznata na nasim prostorima ne sto je skup nego sto nasi trgovci vole da se ugrade 150 %
Evo recimo cene za novog atraktora duzine 10cm nosi oznaku E u kesici 4 komada za 3,2eura. To je cena kod mene za nove atraktore. Atraktor za 0.8eura sto smatram da i nije neka velika cena koliko se digla buka. E sad koliko ko vas dere to se vi zapitajte

Vlada Tadic

Da ovo sam zaboravio napisati. Ovi na slikama i 99,9% slika koje vidim po forumima su od mene. Ne bi me iznenadilo da se neki trgovac dosetio i ove moje sto ja prodajem zavalio po radnjama.
Ogromne kolicine su otisle za HR ali ja vec odavno ne prodajem krpljene atraktore bas zbog ovakvih prica. A nije fer ni da rusim ugled ovakvoj firmi jer su mi davali atraktore ne da ih prodajem nego koristim za sebe.Ja sam malo ispao bezobrazan i zato sam ispravio tu gresku
Samo novo pa ko hoce hoce ko nece molim lepo. Inace mozete pogledati PB ponudu na FB u grupi profiblinker SRB .
Ako je zabranjeno spominjati FB i druge sajtove molim urednike neka izmene moj post i izbrisu ovo gde spominjem grupu na fb

Greys

Vlada, hvala na objašnjenju  :hi:

Vlada Tadic

Inace atraktor je ubistvena guma za stuku na njega sam uhvatio gomilu riba .
I opet napominjem nije atraktor za sporu vucu za to imate neke druge gume.
Recimo evo stuke ulovljene na 40c u kristalno bistroj vodi na crnog atraktora

Ako pecate na mirnijoj vodi pokusajte na zandertail model
Tu nema skarta koji se pojavljivao kod atraktora

ili recimo turbotail koji su kasnije mnogi i poznati kopirali a prvi su ga izbacili profiblinker.

Nadam se da sam malo pomogao oko price o atraktoru. Najvecu zbrku su napravili moji lepljeni koji nisu bili za slobodnu prodaju i koje su svabe ocenile kao skart.
Inace da ne zaboravim ima li boljeg seda za mladicu od velikog atraktora

A smudjevi ludaci koji gutaju velicinu I duboko u zdrelo...mozda mislite montaza ahha ali nije

zvona

Zandertail imam ja..crvenu boju..al mi nisam posvetio pažnje..kad voda opadne onda cu ga bacat

Vlada Tadic

Ja sam ekstra zimi po ledenoj vodi na ultra sporo povlacenje dobijao stuku.

Lomnica_city

Koje su sanse da nabavis neki njihov DVD o ribolovu na njihove proizvode, ne moze se naci na torrent sajtovima, samo sam 1 nasao na YT valjda i to ne ceo i uzasnog kvaliteta, odlican je bio, normalno ako bi bili razumne cene za nase trziste, tipa do 700-800 dinara?

Rap

Vlada na kojoj vodi si ulovio tu stuku s crnim atractorom?