Za sitnice

Autor maverick, Prosinac 07, 2013, 15:57:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mudri

Nađeš dobru komšinicu šnajdericu,i sašije ti od dobrog platna,šatorsko ili neko drugo,veličine ko vrata sa dosta đepova i odozada čičak,samo je preduvjet da imaš na vratima zaljepljen tepih da se može čičak držati,neda mi se slikat moju,ali nema bolje,a napraviš kolika ti odgovara,i da  nediraš komšinicu dok šije ......

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Manijače...torbicu da slika  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Lakše je da dođeš na pivu i da vidiš uživo,neda mi se pentrat na čamac pa slikati,neće ti ćuko skočit u krilo....

maverick

A kolega Tonyc se nesto malo razaskario ovih dana, zmija je pobjegla iz djepa   :stripii: pa mi je kupio za poklon i torbicu...odlicna...ide oko pojasa i za nogu...djepova i pretinaca mali milion...

zvona

Odlično izgleda..sigurno je jako funkcionalna..

maverick

Juzba

ko specijalne jedinice..........
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Zanimljiva stranica kako je organizirano po vecim plovilima...ima nekih lijepih ideja i za nas

http://www.pinterest.com/englanddh2/boat-organizing-ideas/