Dresirani Kederi

Autor maverick, Prosinac 17, 2013, 19:46:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

madmax

U kantu i kedere na neko mračno mjesto, podrum ili tako nešto. Svakih par dana pogledati, može i svaki dan, mrtve pobacati, vodu najbolje prelijevati, s vremenom izvući litru dvije i sipati nove litru dvije zbog kisika. Može i ona pumpica za vodu.

pajdo77

U bure filter iz akvarija i pumpu za kisik,mrak,hladnija prostorija,možeš i u dječji bazen ako imaš mjesta pa aparaturu u njega

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Spojih ne s ovom bas pametnom temom... :stripii: Ali mozes ih sacuvati na dva nacina...burić pumpa i često pregledati i mjenjati vodu....Radio to dvije sezone i onako...vise se naradis oko toga nego sto ti to doista treba u zivotu. A zima je svakako vrijeme kad je gumica bar jednako produktivna kao zivi mamac ako ne i obrnuto...ali ajd...Te onda ponesem pet kedera pa mi je malo , ponesem deset pa onda dva moram vratiti kuci...pa ispljuskam auto...pa mrka kapa...bar meni. Drugi način...lovis...stavljas na tacnu i zamrzavas...presipavas u jednu vrecicu i kasnije po potrebi vadiš...probao i to...ali ...opet mi je lakse varalicom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

miha

nekako mi najbolje zvuči ...izvadiš čamac van iz vode ...opereš ga okreneš naopako ....motor očistiš podmazeš ...pribor očistiš i spremiš ....i uplatiš teretanu  i ideš  do proljeća na traku i bicikl .... :ok:

maverick

Pa Miha...nisam daleko ni od toga  :uf: Ali kontam da cu jos koju sezonu otici ali sigurno smanjenim intenzitetom u odnosu na prije...a Čamac vadim krajem prvog mjeseca tako da...idemo u tom smjeru
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"