Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

urtelja

Ima i ovakije:

A onda vele nece smudj veliku varku. Pa ovaj mislim da nema puno vise od kile, ali ima fore, ce da naraste...

Hvala ljudi. Da, imao sam tri, pre neki dan pokidah pa imam dva voblera na koje lovim. Jedan je za jacu vodu, jedan za slabiju vodu ili kontra tok. Vec mi se mesec dana nista krace od 16cm ni ne baca. A i jbt sto da bacam manje kad se i ovaki zalecu:

Hvala ljudi! Zaista nestvarna godina!

smudjoslav

...Bravo Urose majstore... :hi:
Pricam ja drugaru Moci(Momcilo Roksic(predpostavljam da znas o kome pricam))...Kazem mu da jedan momak iz Sombora cini mi se razvaljuje smudjeve negde u Madjarskoj, od metar svako vece i pusta...Ribolovac za respect... Kaze Moca..."Aaaaaa pa to je Urke on je lud,pravi neke voblere vuce i probava po kadi, ne kupa se po mesec dana samo pere voblere..." :stripii:
Nahvali te Moca meni a ja hteo njemu tebe da nahvalim...Sve u svemu radi se o tvom cimeru sa faksa... :bye:

urtelja

Ne znam ko je Momcilo Roksic, ali znam ko je Moca, sumar, pancevac, majstor ribolova  :hi: ! Jes' dobar decko... Kolega sa fakulteta koji sam zavrsio a od koga skoro pa nikakve vajde nemam, pa sam morao jos jedared  :rofl2:

Hvala Smudjoslave!  :bye:

No

:hi: majstore  :notworthy: :notworthy: :notworthy: hoće te, a  i zaslužuješ to  što ti se dešava :icon_thumright:

Blinkeras Međimurje

Urtelja čestitke!A ja da se pojadam.Prekjučer sam imo naštapu opet grdosiju.Drmnuo je skoro tocno u minutu kao i ovaj od 8.5 kila.Isto se ponašao možda je bio i malo veći jer nisam ga uspio tako brzo dobit na površini kao onog ,pa da sam ga bar vidio.Jednostavno se otkacio....Dođe mi da plačem

No

pajdo77

Čestitke i jednom i drugom i obojici :clap2:

pajdo77

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

No

mossi

pajdo77