Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feco

Bravo Baka, majstoreeeeee  :clap2: :clap2: :clap2: Riba je super, snimatelj odličan i ima mio glas  :occasion14:
BRZO I BEZ VEZE

alex7777

Stari kapetan u mirovini i cestit pecaros jedino sto nebarata sa tim hebenim pametnim telefonima inace duša od covjeka hbg ima 78 godina , ne zamjerit  :hi: i dan danas vesla uzvodno a ima tohatsu 9,8  :uf:

šajzika

Cestitke na predivnim ulovima i gesti c&r .
Nema dalje od toga :hi:
Audentes fortuna iuvat

smudjoslav

nele01

ivan 84

I tata bi sine...

alex7777

feco

BRZO I BEZ VEZE

retfala

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

tutnja

Samo udri

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Svi smo mi ljudi ali rijetko je ko čovjek  :hello2:

Svaka čast druže  :notworthy:

kockar

Bravo SMT!
Imam paketic za tebe, poslacu po Nidzi.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

maverick

Čuo novosti i čekao video...sta reci a da ostali vec nisu...Bravo u svakom slucaju  :clap2: :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Fala svima :hi:...

Pecao sam 3 dana... U tom vremenu sam imao sat vremena dobrog ribolova...Bilo je još nekih dešavanja ali ništa vredno pomena, neki mali se pojavili kao u sred leta  :sha:...ne možeš ih upecati ... Imao sam i treceg na štapu na sekund-dva, verovatno muzijaka ali mi se nije dalo... Probao sam ga sačekati danas, bio sam strpljiv na jednom mestu ( sto ne volim da radim) ali ništa od te priče za sada... Srešcemo se nekad negde...

Ulov kao ulov, takav kakav je, od koga je dobro je :hi:..Love ljudi i veće... Meni akcija važna...Voda je u sumi, vodostaj 450-460, Dunav je prebrz i premutan, teško je pomišljati na ulove... Teško je stati, namestiti se, imati adekvatnu glavu... Loviti u svim uslovima je nešto čemu težim i ono sto me “hrani”, nekad uspe, nekad ne :hi:...Pa otuda ulov mi malo draži... Obe ženke su prepune ikre, iako nisam C&R ribolovac, nije bilo dileme oko pustanja :hi:...

Ove dve gume, zalomilo se tako kroz stalno menjanje tj traženje vibre i boje... Nije bilo agresivnog napada iako su obe progutale skroz... “Usisavaju” gumu...