Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

SMT

Batko,

Jos se ja pitam, sto te nema na Dunavu!

:clap2:  :clap2:  :clap2:

maverick

Bome čestitke "bratu " na ovim debelim...čestitke i ostalim na ulovima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

ps

No

Mlb, čestitam, upis i ispis sezone sa lijepim, velikim ribama

:clap2:

mossi

Takođe!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

No

:hi:  Čestitam za ulove smuđa i samo da ti kažem da si mi izbio neke eure sa računa  :pirate:

Glavinjare su mi inače neomiljeni, "teretni" mamac, rekoh jutros, ajde da probam još jednom sa tim manjima 10, 14, 20 grama i klik-klak-klik-klik- ode Xsi Ji Pingu provizija  :stripii:

SMT

Dobro potrosene pare :hi: !
Dvojica nas je u camcu, samo to radimo... Sad da li lovimo, puno ili malo... Onoliko koliko znamo.
2018 god smo to isto radili sa nekim glavinjarama koje vise nisu radile kako treba nego sto jesu... I lovili smo lepo... Posle smo prestali sa tim ili povremeno koristili... Zasto!? Ne znam... sad kad stavim gumicu posle nje, blago receno, neobicno mi... Ne mogu izmeriti sta vise lovi ali ovo sa malim glavinjaricama i tom sitnom vibrom, meni trenutno vise odgovara... izrada tih varki danas u odnosu na pre 7-8god je nebo i zemlja, u svakom smislu...
Menja gumu, menja i vobler ako je laksa... 6 udica, jedna trokraka zakaci, druga potvrdi, tesko tu spada biko sta... Po mojoj proceni, smudj to i agresivnije napada od gumice... Mislim da nemam u kutiji ni jednu preko 20g... Tamo gde ne mogu sa tim proci ili ne stajem ili se sidrim namestam tako da mogu raditi.

Nekima od kolega sam isto preporucio, pecaju sa obale pa je to ipak mucenje i ostavljanje toga... Skupo je... Ja sam na pesku, pa mi to sve lagano....

tutnja

Preporuči i nama običnim smrtnicima onda.. Ili je to samo za GL sektu

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

SMT

Ma nije :hi: ...

Pisao sam u temi o tome, koje, sta, kako... da se ne ponavljam... nema tu tajni...

A vidim i po YT, da momci nasnimavaju tu priču sa glavinjaricama...

Mislim da je stvar u tome sto sam cesto na vodi, ostalo je subjektivno...

tutnja

Očito me dugo nije bilo.. moram malo prelistati teme unazad

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

No

Citat: SMT  u Svibanj 12, 2025, 15:03:28 Dobro potrosene pare :hi: !
Dvojica nas je u camcu, samo to radimo... Sad da li lovimo, puno ili malo... Onoliko koliko znamo.
2018 god smo to isto radili sa nekim glavinjarama koje vise nisu radile kako treba nego sto jesu... I lovili smo lepo... Posle smo prestali sa tim ili povremeno koristili... Zasto!? Ne znam... sad kad stavim gumicu posle nje, blago receno, neobicno mi... Ne mogu izmeriti sta vise lovi ali ovo sa malim glavinjaricama i tom sitnom vibrom, meni trenutno vise odgovara... izrada tih varki danas u odnosu na pre 7-8god je nebo i zemlja, u svakom smislu...
Menja gumu, menja i vobler ako je laksa... 6 udica, jedna trokraka zakaci, druga potvrdi, tesko tu spada biko sta... Po mojoj proceni, smudj to i agresivnije napada od gumice... Mislim da nemam u kutiji ni jednu preko 20g... Tamo gde ne mogu sa tim proci ili ne stajem ili se sidrim namestam tako da mogu raditi.

Nekima od kolega sam isto preporucio, pecaju sa obale pa je to ipak mucenje i ostavljanje toga... Skupo je... Ja sam na pesku, pa mi to sve lagano....
7

Xi Ji Ping poslao artiljeriju sad mi je ostalo otići na vodu i tražiti žrtve.
Ne zvuči baš miroljubivo.

10, 14, 20 grama, ima ih hrpa

Jednom davno sam imao neke slične, zvao sam ih Rz brzotrz

Što zagorci kažu -bumo videli